- Annonce -

Oppe i bjergene

Søndag er brunch dag i Tyrkiet. Hvis man bevæger sig op i bjergene, kan man i Konaktepe, på Cencefil eller Park Oman og mange andre steder finde de skønneste brunch restauranter, hvor mange også har en fantastisk udsigt.

Her er vi på Restaurant Konaktepe, der ligger lige før Dim Cave drypstenshulerne. Her er skøn tyrkisk morgenmad og en helt fantastisk udsigt.

Masser af tyrkiske delikatesser i et overflødighedshorn, hvor maven bliver mæt længe før øjnene. Kan stærkt anbefales og er stærkt vanedannende. Konaktepe har i øvrigt, som en af de få, åbent alle dage fra kl. 8.00 om morgenen for deres lækre brunch menu.

En vie beach

Et af de steder, hvor man også kan opleve en herlig brunch, er på øst stranden. Restaurant En vie Beach tilbyder en herlig brunch hvor man kan sidde og nyde den med udsigt til havet, havnen og Borgen.

Om søndagen kl. 13.00 afholder de deres helt specielle champagne brunch som absolut er en oplevelse værd.

På En vie Beach har de hver dag en skøn brunch – men prøv også champagnebrunchen om søndagen.

Yamac Cafe på Borgen

En vidunderlig udsigt over havet, havnepromenaden, bjergene og byen. En kvindelig ejer, Ayse, som selv laver al den mad, der bliver serveret. Autentiske tyrkiske måltider og en morgenmad, der er så rigelig, at det fylder hele bordet.

Går (eller kører) man op til borgen, støder man på restauranten Yamac Cafe, som er et temmelig undseligt sted. Det ligner nærmest et skur med et par skilte smækket skødeløst på siden. Men når man træder ind, kommer man ind i en lille hule med den mest fantastiske udsigt.

Her kan man få serveret morgenmad a la anne (mor på tyrkisk), og se ud over bugten, mens man guffer ejerens hjemmelavede specialiteter i sig – fra syltede figner og blommesirup til hakket olivensalat og salat med smuldreost, mynte, tomater osv.

 

 

 

 

- Annonce -