- Annonce -

I Alanya findes der bådture efter enhver smag og i alverdens afskygninger.

Alt om Alanya har været med Mixx Travel en tur på havet.

Dagen starter med afhentning på hotellerne eller, hvis man ønsker det, egen transport til Mixx Travels båd. Kl ca. 10.00 lagde vi fra havn.

Mens båden lagde fra havn optræder bådens friske personale med et Titanic show på båden front.

Efter at have sejlet fordi det maleriske fyrtårn, er turens første badestop ved Det røde tårn. En svømmetur er den perfekte måde at blive kølet ned i sommervarmen, mens båden soldæk er det perfekte sted at tørre i solen, samtidig med man får lidt farve på kroppen.

Efter det første bade stop fortsætter turen langs halvøen og de tårnhøje klippeveje. Vi sejler fordi piratgrotten, som er indhyllet i forskellige myter, blandet andet at piraterne brugte hulen til at skjule deres bytte og bringe det videre til fæstningen ad en tunnel eller sti.

Ikke langt fra piratgrotten kommer vi til Kærlighedsgrotten, der ligeså er indhyllet i myter. Blandet andet den om en tysk kvinde og hendes tyrkiske elsker der forsvandt og blev eftersøgt i 3 måneder, hvorefter man fandt dem i god behold i hulen!

De modige klatre på vej ind i kærlighedsgrotten.

Bådens modige personale tager, hvis vind og vejr tillader det, springet fra båden over i Kærlighedsgrotten. Mens det dygtige professionelle klatre op ad klippevæggen ind i Kærlighedsgrotten sejler båden rundt om halvøen, som på toppen er fyldt med gamle ruiner af murer fra fortiden.

På den anden side af halvøen kommer de modige klatre endnu engang til syne, og herfra springer de i vandet og tilbage til båden.

På den anden side af grotten kommer båden personalet endnu engang til syne i Kærlighedsgrotten. Til store klapsalver springer de fra klippevæggen ned i Middelhavet og svømmer tilbage til båden.

Turen fortsætter på havet langs Kleopatra stranden ud til marinaen. Mens vi sejler ud til marinaen er der kun fest på bådens midterste dæk.

En skumfest er sjov for store og små, men det er 100% valgfrit at deltage. På soldækket og på bådens nederste dæk er der ikke skumfest.

I marinaen spises der frokost, som er inklusiv i prisen. Dagens frokost var tyrkisk bulgur, kylling på spyd, kyllingepølse, salat og brød. Inklusiv i turen er drikkevare.

Efter frokost er det igen muligt at bade.

Ildshowet på bådturen.

Mini disko for de mindste.

Mens turen, med smuk udsigt, går tilbage mod Alanya havn er der mini disko, øl stafet (kun for de voksne), skumfest og ildshow på båden.

Inden vi når tilbage i Alanya havn er der endnu et badestop nær Det røde tårn.

Dagen slutter i Alanya havn, hvorfra hjem transporten finder sted. Det er også muligt at blive inde i Alanya centrum og gå på shoppetur efter bådturen.

Mixxtravel arrangere bådturer flere gange om ugen. Inklusiv i prisen på 25€ er transport, mad, drikkevare og underholdning.

Hvis du ønsker at komme på bådtur kan du kontakte Mixxtravel på tlf: +90 541 539 50 00 eller e-mail alanyaguide@mixxtravel.com.

- Annonce -