- Annonce -

HILTON TASKER & SKO – ALANYA

Hilton tasker & shoes, ejes i dag af Emir Veysi Kus
Emirs far aabnede butikken tilbage i 2002, dog med et andet navn – Emir overtog forretningen efter sin far i 2014, og har drevet forretningen lige siden.

Hans hjerte brænder for denne skønne butik, det baade ses og mærkes tydeligt, naar man træder ind i butikken – I Hilton bags & shoes, er der ikke nogen der forsøger at presse folk til at handle, man faar lov til at gaa og kigge, akkurat som man har lyst til, og lige saa længe man har lyst.

Saa her midt i centrum af Alanya, finder du, nok den mest luksuriøse lædertaske butik i Alanya – En lækker butik med kvalitetsvarer og gode priser – Butikken er i 2 etager, og trods det store udvalg i tasker, punge, smykker, solbriller, bælter , sko, telefon covers mm. er butikken meget flot, og helt overskuelig.
Butikken, kan ogsaa nemt sende varer til Danmark, uden nogen risiko for at pakken bliver taget i tolden, alt bliver sendt med et fragtfirma, og skulle uheldet være ude, at en pakke forsvinder under rejsen, saa faar du dine penge tilbage betalt straks, det er blot at rette henvendelse til forretningen – Leveringstiden er blot 5 hverdage.
Det er intet under at butikken har mange kunder, 90 procent af kunderne er skandinaviske, og Emir har helt tjek på hvilke modeller, kvaliteter, farver osv. hans kunde bedst kan lide, og gerne vil købe.
Emir lægger meget stor vægt paa kvalitet af hans varer, alle tasker er ægte skind/læder, der gaaes ikke paa kompromis med kvalitet, han faar selv taskerne syes paa fabrikken i Istanbul, hvilket han ogsaa er ret stolt af, ikke mindst fordi kvaliteten altid . er helt i TOP – Og skulle man være uheldig at købe et produkt, hvor f.eks lynlaasen gaar i stykker, saa tager man det bare med til Alanya, næste gang man kommer, og saa finder man en løsning paa det, det bliver repareret , uden beregning selvfølgelig.

Mangler du en ny opgave, og har du endnu ikke besøgt Hilton bags & shoes, saa prøv lige at smutte forbi butikken næste gang du besøger Alanya, du vil ikke fortryde, man bliver ogsaa altid budt paa en taar at drikke.

Og en anden vigtig ting, som absolut er værd at nævne – Har du et brændende ønske om en helt speciel opgave, maaske en speciel farve, så kan du finde et billede på nettet, og tage det med, eller sende det til Emir på Whatsapp , saa er der stor chance for at han kan faa syet lige nøjagtig DIN drømme opgave, lige som du ønsker dig den.

Hilton tasker & shoes, ligger ikke helt ud til Ataturk Boulevard (men næsten) der er en lille passage, butikken ligger mellem LC Waikiki og Mavi Jeans, og skraat over for DeFacto, der er en passage paa begge sider af butikken, og du kan komme ind i butikken fra begge passagerer.

Hos Hilton Tasker & sko, prutter man ikke om prisen.

Butikken tilbyder ogsaa GRATIS AFHENTNINGSSERVICE – Ring paa whatsapp +90 534 981 84 43

Telefonnummer: +90 534 981 84 43

Adresse: şekerhane mah. Atatürk cad. Cumapazarı girişi Hacı mustafa pasajı no:9 Alanya (Alanya centrum)
- Annonce -