- Annonce -

ZORRO RESTAURANT – ALANYA

Det er altid en fornøjelse at besøge ZORRO RESTAURANT, man bliver budt pænt velkommen af ​​hver eneste medarbejder – Noget af personalet taler Dansk, og det er absolut intet under, at baade Danskere, Nordmænd, Svenskere og Finnere mødes dette hyggelige sted.
Man kan vist godt kalde det Skandinaverne “Meeting point”

Skal du f.eks fejre en fødsesldag eller en anden mærkedag i Alanya, er ZORRO RESTAURANT et rigtig godt bud, men husk at reservere bord.
Hvis du fortæller tjenere lidt om, hvad du skal fejre, naar du reserverer bord, saa ankommer i til et veldækket og flot pyntet bord i rød/hvide farver, der er ildkugler og stjernekastere senere paa aftenen, her bliver man virkelig fejret med maner.

Se videoen fra Zorro Restaurant her:

Og saa er en hyggelig aften jo helt fuldendt, naar maden ogsaa er helt i TOP, friske raavarer, man gaar aldrig paa kompromis med kødets kvalitet paa ZORRO RESTAURANT, alt er veltilberedt, det er super lækkert og ser indbydende ud. – Og man gaar aldrig sulten fra bordet.

ZORRO RESTAURANT tilbyder HAPPY HOUR, betal for 1, and faa 2 drinks, and her skal nævnes at det næsten helt sikkert er byens billigste tilbud på HAPPY HOUR – Prøv det selv, og drinksene smager vidunderligt.
HAPPY HOUR tilbuddet gælder dagen lang, saa er du paa vej fra stranden, saa smut inden om og faa en lækker drink.

Paa ZORRO RESTAURANT faar du altid gratis forret, i form af Lavas, med forskellige dip til, mange laver Lavas (Boblebrød) men der kan være stor forskel på brødet, her smager det virkelig godt, det er saa lækkert og vel tilbedt.

Personalet forstaar godt at der ikke skal være alt for højt musik mens man spiser, saa man kan sidde i fred og ro og nyde maden, naar de spisende gæster er ved at være færdige med middagen, er der personale underholdning, og gæsterne inviteres op til dans, hvis man har lyst til det, der er ogsaa mulighed for helt almindelig pardans, i de afslappede omgivelser.

Du kan altid gaa paa Zorro, hvis du skal se en fodbold eller haandbold kamp, ​​​​​de tager alle de Danske kanaler, og saa festes der, sammen med de andre gæster.

jeg har selv for et par uger siden, været til en 70 aars fødselsdag, der blev holdt paa Zorro, det var en helt fantastisk aften, og den bedste service man kan tænke sig, maden var virkelig saa lækker og veltilberedt, saa hermed min varmeste anbefaling.

ZORRO RESTAURANT tilbyder ogsaa gratis afhentningsservice.

Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/pages/Zorro-Resturant/248283258529447

Instagram:  https://instagram.com/zorro_restaurant_alanya?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Adresse: Saray – Ismet Hilmi Balci Cd. 07400 Alanya

Telefonnummer: 0242 511 00 55 – Ring på dette nummer for gratis Pick up service

Du kan ogsaa ringe til Ibrahim – +90 539 369 47 18

Tjek ogsaa anmeldelserne paa Tripadviser : https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g297961-d6888933-Reviews-Zorro_Restaurant-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

- Annonce -