- Annonce -

Turisme i Alanya med Mixx Travel

Mixx Travel, der startede sommerflyvninger til Antalya fra alle skandinaviske lande som København, Billund og Oslo, foretog sin første flyvning til Gazipasa i Alanya.
Ercan Seçilmis, er administrerende direktør for virksomheden, sagde: “Passagermålet for i år er 65.000 og 100.000 næste år”.


Mixx Travel, som startede sommerflyvninger til  Antalya i  marts , foretog sin første flyvning til  Gazipaşa  –  Alanya  Lufthavn (GZP) i går.
Flyvningerne, som fortsætter  hele sæsonen, vil blive organiseret af Turkish  Airlines  (THY)  og  Corendon Airlines fra København, Billund og Oslo. Da han udtrykte, at Gazipaşa-flyvninger vil få større betydning i turismeflyvningsplanlægning i 2023, sagde Mixx Travel-selskabets bestyrelse og selskabets administrerende direktør Ercan Seçilmis:
Efterspørgslen efter Tyrkiet fra de skandinaviske lande er steget. Jeg har tanker om, at det vil stige i de kommende år.Jeg vil gerne takke alle, der støttede os i den svære sommersæson.

”100 tusind turister vil komme”

Til Tyrkiet, ejeren af ​​gruppen af ​​virksomheder, der leverer tjenester inden for deres egne rejsearrangørers indgående område under navnet ”Mixx Travel”, sagde Ercan Seçilmiş:
“I 2020 startede vi at operere på det finske marked igen med Mixx Travel. Vi var nødt til at indstille vores arbejde i pandemiperioden. Vi har et mål om at bringe 65 tusinde turister til Tyrkiet i 2022 og 100 tusinde turister i 2023,” sagde han.

- Annonce -