- Annonce -

SOLSIDEN RESTAURANT & SPORTS BAR – OBA

SOLSIDEN RESTAURANT & SPORTSBAR ligger i Oba, paa gaden lige over for den store Metro 

Alex er indehaver af Restauranten og han ved lige præcis hvad hans skandinaviske kunder gennem mange aar vil have, og hvilken service de ønsker, han ved ogsaa at skandinavere vil have friske raavarer, kolde øl, gode drinks, og saa ved han at skandinavere gerne vil se fodbold og haandbold kampe og mange andre sportsudsendelser.

Hos SOLSIDEN RESTAURANT & SPORTSBAR faar man nemlig hele pakken, og lidt mere til.

SOLSIDEN er ikke et sted med bragende højt musik, det er en hyggelig familie Restaurant, hvor der er højt til loftet og plads til alle.

Se ogsaa videoen her:

Indehaveren Alex, siger det vigtigste for ham er glade og tilfredse kunde derfor, bliver der aldrig gaaet paa kompromis med raavarerne.

Alex har omkring 20 års erfaring inden for branchen, saa han ved hvad han taler om – SOLSIDEN RESTAURANT & SPORTSBAR har eksisteret i ca. 10 aar.

Der kommer selvfølgelig gæster fra store dele af verden, men mest skadinaviske gæster, Danskere og Nordmænd – Der er altid veldækkede borde, fantastisk flinke personale, en rigtig god kok, der er rent og pænt over alt – Og der er et legehjørne til børnene.

Menukortet er bredt, der er masser af internationale retter at vælge mellem . Vinkortet er lige så bredt, og der sælges kun gode vine.

Adresse:  Oba, Fatih Cd. No:16, 07460 Alanya/Oba

Åbningstider:
- Annonce -