- Annonce -

SCARFACECENTER – TØJBUTIK I OBA

SCARFACE CENTER er virkelig en flot og meget overskuelig tøjbutik, forretningen er beliggende i Oba.
Det er en meget stor butik, men intet er overladt til tilfældighederne, der er intet der ligger forkert paa hylderne.

Se ogsaa videoen her:

Scarface Center er en af ​​de lidt finere butikker, de har masser af mærkevarer, modetøj til ALLE, bl.a. kan nævnes Jeans til mænd og kvinder, sweatshirts, poloshirts, jakker, kjoler, børnetøj, boxershorts, efteraars/vintertøj baade til børn og voksne, veste og meget andet – Butikken er absolut et besøg værd.

Hos Scarface Center, er der ingen der presser kunderne til at købe, det er meget behageligt, man kan gaa rundt og se hvad der er paa hylderne og paa stativerne, uden nogen følger efter en, man spørger bare om hjælp, saa kommer det meget. flinke personale og hjælper til med størrelser, farver og modeller.

Alle kollektionerne er absolut bedste kvalitet, prisklassen er middel.

Scarface Center har ikke mindre end 4 butikker i Oba, så finder man ikke det man søger i den ene butik, kan man sikkert finde det i en af ​​de andre butikker – Det er den største og nyeste af butikkerne vi har besøgt.

Vi kender alle følelsen af ​​at stå i en vaskeægte tøjkrise, når vi står og skal ud af døren. Skabet bugner med tøj, men vi synes alligevel er der ikke noget vi lige har lyst til at tage paa i dag.

Løsningen er selvfølgelig at opdatere garderoben – Men hvor finder du det bedste udvalg af moderne tøj til både mænd og kvinder online – Hos Scarface Center finder du ihvertfald et godt udvalg i moderne farver og modeller.

Forsøg at installere dit klædeskab, med tøj der passer sammen i farven, saa du fremover kan sætte dit tøj sammen i forskellige sæt, for det første sparer du mange penge, ved ikke at skulle købe meget ny tøj hver gang du shopper, maaske kan du nøjes med en bluse og et par bukser, som passer ind i det andet du har i klædeskabet.

Har du endnu ikke besøgt Scarface Center i Oba, saa kig forbi naar du kommer til Alanya.

Direktøren er Veysi Karakuyun

Adresse: Fatih Caddesi, Irem apt – nr. 3 – 29/B Oba/Alanya

Telefon: +90 532 548 47 63

E-mail adresse: weysikarakuyun@gmail.com

- Annonce -