sdr_soft
- Annonce -

En uforglemmelig udflugt og oplevelse i naturskønne omgivelser. Turen kan købes på Mixx Travels kontror ved Kleopatra Beach no. 21.

Turen indeholder flere forskellige oplevelser på sammen dag, og kan derfor ikke sammenlignes med en normal jeep safari.

Du vil blive hentet på det aftalte ophentningssted, og på første stop bliver alle samlet til fælles information, hvor man også vil blive bedt om at underskrive en samtykkeformular. Her modtages frokost bestillinger, som er inkluderet i udflugten også. Frokosten bliver severet i flotte omgivelser efter besøget ved vandfaldet (se billeder længere nede)

På det første stop finder du også toiletter (enkle forhold), så det kan godt betale sig at besøge det lillehus her inden man kører videre.

Gode råd til turen:

  • Gå på toilet inden du tager afsted. Toilet forholdene er meget enkle. Et godt råd er altid at have lidt papir med i tasken. Papir findes ikke på nogle af toiletterne.
  • Brug tøj der kan tåle at blive vådt – helst badetøj med noget over.
  • Medbring en taske/rygsæk som kan tåle at blive våd, og som kan lukkes helt.
  • Der er ingen aldersgræne på denne udflugt, men være OBS på at der spilles højt musik, der køres hurtigt (ingen seler) og der er meget vandkrig.
  • HUSK hånddesinfektion!

Efter lidt sjov kørsel med meget vandkrig kommer man frem til en smukt sted med en lille cafe. Her er det muligt at købe lidt at drikke, eller at få sig en god is. Her er det også muligt at tage sig en dukkert. Også her er toiletforholdene meget enkle forhold.

Med fyldte vanddunke er I nu klar til mere vandkrig mens I kører videre til næste stop.

Efter en køretur med god stemning og godt våde kommer I frem til stedet hvor vandfaldet er (Sapadere Canyon). Vejen ind til vandfaldet er utrolig smuk.

På vej tilbage besøger i en lokal villa, hvor I får et indblik i hvordan man laver silke. Der ligger et stort arbejde bag silketørklæderne som kan købes på dette stop. Og ja, det er levende larver man ser her, som senere bliver til flotte sommerfugle, men først er de igang med at lave silke.

Sidste stop på turen er et besøg i en grotte, med vægge af mineraller som eftersigende skulle være rigtig gode for huden. Her er det også muligt at købe lidt at drikke i den hyggelige cafe.

God tur!

En uforglemmelig turopplevelse i naturskjønne omgivelser. Billetter til turen får du kjøpt på Mixx Travel sitt kontor ved Kleopatra Beach no. 21.

Dette er en tur som inneholder flere forskjellige opplevelser på samme dag og kan ikke sammenlignes med vanlig jeep safari.

Du blir hentet på avtalt hentested og på første stopp blir alle samlet til felles informasjon og hvor man må signere på samtykke skjemaet. Her taes det også opp bestilling til lunsj, som er inkludert. Lunsj blir servert i flotte omgivelser etter besøket ved fossen (se bilder lenger ned)

På dette første stoppet finnes det også toaletter (enkle forhold), så det lønner seg å ta ett besøk her før avreise.

Tips til turen:

  • Gå ordentlig på do før du reiser. Toalettene er av enkle forhold. Et godt tips er å ha med litt papir i vesken/sekken. Dette finnes ikke på noen av toalettene.
  • Ta på klær som tåler mye vann, gjerne badetøy med noe over.
  • Ha veske, sekk som tåler vann og som kan lukkes.
  • Det er ingen aldersgrense på denne turen, men vær OBS på at det spilles høy musikk, det kjøres fort (ingen seler) og det er mye vannsprut.
  • HUSK antibac!

Etter en del artig kjøring og mye vannkrig kom dere frem til ett vakkert sted med en liten cafe. Her får dere kjøpt drikke og en veldig god is. Her valgte også noen å ta en dukkert. Også her er toalett besøket av enkle forhold.

Med vanndunkene fylt opp kjøres det videre og dere er klare for mere vannkrig.

Etter en kjøretur med god stemning og litt våte kom dere så frem til det stedet hvor fossen er (Sapadere Canyon). Veien inn til fossen er utrolig vakker.

På vei tilbake besøker dere en villa. Her får dere se hvordan det lages silke. Det er mye jobb som ligger bak silkeskjerfene som kan kjøpes her. Og ja det er levende larver man ser her, disse blir til sommerfugler, men først gjør de jobben med å lage silke.

Så er det siste stopp på turen, nemlig ett grottebesøk. På veggene er det mineralleire som vistnok er veldig bra for huden. Her kan man også kjøpe noe å drikke i den hyggelig cafeen.

 

God tur!

- Annonce -