sandmuseum, sandmuseet i antalya, sandland, sand sculpture museum
Billedhuggere og kunstnere fra hele verden til at skabe de mange skulpturer over en periode på tre uger.
- Annonce -

At besøge sand sculpture museum/sandmuseet i Alanya er en sjov oplevelse for store og små.

Området med de smukke skulpturer er absolut et besøg værd. Da området ikke er så stort, behøver du ikke afsætte så meget tid på museet, og en tur her kan godt kombineres med en anden oplevelse som fx. at besøge de smukke vandfald i Antalya-området.

Sandmuseet ligger i det område, der hedder Lara, hvor floden Nedre Duden også er. Vi besøgte to vandfald og sandmuseet samme dag og havde god tid til det hele.

HER kan du læse om de flotte vandfald i Antalya-området

Sandmuseet i Antalya betragtes som en af ​​verdens største sandoplevelser på grund af størrelsen på området, der er omkring 10.000 kvadratmeter.

Sand Sculpture Museum i Antalya er den eneste sandskulpturudstilling, der er åben hele året rundt. I år (2020) er det det 15. år hvor man inviterer billedhuggere og kunstnere fra hele verden til at skabe de mange skulpturer over en periode på tre uger. De bruger en blanding af sand/ler af sammen med en vandopløselig belægning, der sprøjtes over skulpturerne for at beskytte dem og sikre, at de holder hele året. Tyrkiet har over 300 solskinsdage om året, så denne udstilling kan derfor opleves hele året.

Hvert år er der et nyt tema, som kunstnerne bruger som inspiration. Nogle af skulpturerne er ret store, og der bruges i alt over 10.000 tons sand.

Om aftenen tændes LED-belysning, der følger temaets musik, og som gør området magisk smukt. I området er der også en lille cafe og et børneværksted, hvor børn kan lege med sand og lave deres egne sandskulpturer. I caféen er der også en stor skærm, hvor du kan se hele processen fra start til slut.

Besøg deres hjemmeside HER for mere information, åbningstider og priser.

Book din næste tur til Tyrkiet HER

Å besøke sand sculpture museum/sandmuseet i Alanya er en fantastisk opplevelse for store og små.

Området med de vakre skulpturene er absolutt verdt et besøk. Da området ikke er så stort trenger man ikke sette av så lang tid på museet og en tur hit kan fint kombineres med en annen opplevelse som for eksempel å besøke de vakre vannfallene i Antalya området.

Sandmuseet ligger i området som heter Lara hvor også Nedre Duden er. Vi besøkte to vannfall og sandmuseet på samme dag og hadde godt med tid til hvert besøk.

HER kan lese om de flotte vannfall i Antalya-området.

Sandmuseet i Antalya regnes som en av verdens største sandarrangementer på grunn av størrelsen på området som er rundt 10.000 kvadratmeter.

Sand Sculpture Museum er den eneste sandskulpturutstillingen som er åpen året rundt. Dette året (2020) vil være det 15. året for denne utstillingen som inviterer skulptører fra hele verden til å lage de mange skulpturene over en periode på tre uker. De bruker en sand/leire-blanding fra elveleiene sammen med et vannoppløselig belegg som er sprayet over skulpturene for å beskytte dem og sikre at de holder seg gjennom året. Tyrkia har over 300 soldager i året så denne utstillingen vil derfor kunne oppleves hele året.

Hvert år er det et nytt tema som kunstnerne bruker som inspirasjon. Noen av skulpturene er ganske store, og totalt brukes over 10 000 tonn sand.

Om kvelden blir det tent LED-belysning som følger temaet sin musikk og som gjør området magisk vakkert. I området finnes det også en liten kafè og et barneverksted hvor barna kan leke med sand og lage sin egen sand skulptur. I kafè’en er det også en stor skjerm hvor man kan se hele prosessen fra start til slutt.

Besøk deres hjemmeside HER for mere informasjon, åpningstider og pris for inngang

Bestill din neste reise til Tyrkia HER

- Annonce -