- Annonce -

Vidste du at Tyrkiet er populær på rafting? Elsker du adrenalin og at udfordre dig selv?

Så anbefaler jeg dig at tage med på en rafting tur mens du er i Tyrkiet.

Rafting er i det naturskønne område der hedder köprülü kanyon og den flotte flod hedder Köprüçay. Området ligger ca. 30. km fra Manavgat, så det tager omkring 2 timer med bus fra Alanya. Turen er absolut timerne værd og der vil blive holde gode pauser på vejen.

I bussen bliver i informeret af en dygtig guide, som fortæller hvad der skal ske i løbet af dagen. Turen tager hele dagen, men i vil være tilbage på hotellet i god tid således at I stadigvæk når aftensmaden.

Når I ankommer til mødestedet, som er en restaurant får i information om udstyr samt hvad i eller trænger. På mødestedet spiser i også frokosten som er inkluderet efter raftningen.

Du kan vælge om du ønsker at være med i en rafting båd som tager 10 personer, eller om du ønsker at være i en kajak med plads til 2 personer.

En dag fyldt med adrenalin og spænding

Raftingen tager ca. 3 timer og ruten er omkring 13 km. Lang. Halvvejs vil der blive holde pause, hvor det er muligt at få noget koldt at drikke, og her har du også mulighed for at prøve zip-line, hvor du med en krog hænger fast i en line og går over floden og tilbage. Ca. 500 meter.

Turen ned af köprülü kanyon er fantastisk og naturrig. Vandet er tyrkietsblå og flot.

Hele turen filmes af en kameramand, og der vil også blive taget billeder undervejs. Både film og billeder kan købes efter frokosten.

Forbered dig på en våd dag fyldt med adrenalin kick og uforglemmelige oplevelser i naturskønne områder.

Raftingbilletter kan købes på Mixx Travel sitt kontor på Kleopatra Beach nr. 21.

Book din næste tur til Tyrkiet HER

Visste du at i Tyrkia er det veldig populært med rafting? Er du av typen som liker adrenalin og utfordre deg selv?

Ja da anbefaler jeg deg å ta en tur med rafting når du her i Tyrkia.

Raftingen er i det vakre området som heter köprülü kanyon og den vakre elven heter Köprüçay. Stedet ligger ca 30 km fra Manavgat, så det tar ca 2 timer med buss fra Alanya, men det er absolutt verdt timene og det blir tatt gode pauser på veien.

På bussen blir dere informert av dyktig guide om hva som vil skje i løpet av hele dagen. Ja det tar hele dagen, men du er tilbake på hotellet i god tid til å rekke middagen.

Når du kommer frem til møtestedet som er restauranten blir du informert om utstyr og hva du trenger. På dette møtestedet spiser du også lunsj som er inkludert etter raftingen.

Du kan velge om å bli med i en rafting båt som tar 10 personer eller om du vil bli med i en kajakk som tar 2 personer.

En dag fylt med adrenalin og spenning

Raftingen tar ca 3 timer totalt og raftingen ruten er ca. 13 km lang. Halvveis er det en pause hvor du kan få noe kaldt å drikke og her kan du også prøve zip-line som er en line hvor du henger med krok og som går over elven hvor du svever over og tilbake ca. 500 meter.

Turen nedover köprülü kanyon er fantastisk, og naturen er så vakker å se på. Vannet er turkisblått og flott.

Turen blir fanget på film av kameramann som følger dere hele dagen. Det blir også tatt bilder underveis. Alt dette kan kjøpes etter lunsj.

Forbered deg på en våt dag fylt med adrenalin kick og uforglemmelige opplevelser.

Raftingbilletter fåes kjøpt på Mixx Travel sitt kontor på Kleopatra Beach nr. 21

Bestill din neste reise til Tyrkia HER

- Annonce -