- Annonce -

PLAZA-DIAMANT – GULDSMED I ALANYA

Se ogsaa videoen her:

Vores filosofi handler om professionelt arbejde og perfekt service for vores kunder. Siden de tidlige dage har vores team udvidet sin passion for at sælge varer af høj kvalitet til vore kunder. Gennem årene har vi formået at skabe nogle af de mest berømte smykker, og nu er vi glade for at kunne dele vores produkter med kunderne. Vores mission handler ikke om at opnå store overskud, vi ønsker glade og tilfredse kunder.

Design efter eget valg

Design dit eget smykke i samarbejde med PLAZA DIAMOND.

Fortæl os, om dine ønsker og ideer, så laver vi et helt unikt smykke til dig, præcist som du ønsker det.
Medbring en tegning, fotos og evt. dit eget guld. Måske har du købt en fin sten på en rejse, eller fundet en ved stranden, du ønsker at få sat i smykket, dette er ogsaa muligt.

PLAZA DIAMOND laver stort sæt ALT inden for smykkedesign, udover at du faar meget professionel service, hjælp og raad, af vores mange dygtige medarbejdere i butikken, som har arbejdet i branchen i mange aar, faar du selvfølgelig ogsaa et ægthedscertifikat paa alt hvad du køber hos Plaza Diamond.

Hvis du har noget “gammelt” guld, du ikke bruger mere, maaske er der gaaet en laas i stykker i kæden eller andet, kan du med fordel tage det med til Plaza Diamond, for enten at sælge det, i Tyrkiet faar man en rigtig god pris for gammelt guld, du kan lave en byttehandel, med et smykke du ønsker dig, eller du kan faa det smeltet om, til præcis det smykke du ønsker.

Plaza Diamond har mange skandinaviske kunder, og noget af personalet taler ogsaa Dansk.

I butikken finder du ogsaa forretningens egen guldsmed, i sit arbejdende værksted.

Gratis Pick up service
Aabningstider alle ugens dage i højsæsonen – Fra kl. 9.30 til 22.00

Adresse:  Çarşı, Bostancıpınarı Cd. No:14, 07400 Alanya
Telefon: + 90 0 242 513 63 67
hjemmeside: http://www.plazadiamond.com/da/
Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/Plazadiamondalanya/

- Annonce -