- Annonce -

Oplevelser for børn i Alanya og omegn

Du kan evt. begynde med at tjekke udflugtsprogrammet, der er masser af udflugter for børn ogsaa, bl.a ​​kan nævnes River Rafting, baadtur, Quad Safari og Jeep Safari
Læs mere her:

Alanya Waterplanet Aquapark

En super god oplevelse for børnene, man kan sagtens faa en dag til at gaa i parken, klik på linket og se mere om aktiviteter, priser osv.

Alanya Lunapark

En dejlig oplevelse for børnene, man kan sagtens faa en dag til at gaa i parken, klik på linket og se mere om aktiviteter, priser osv.

 

Zoologisk have i Antalya

ANTALYA, TYRKIET – 26. JUNI: En bjørneunge drikker vand i en dam i sin indhegning i Antalya Zoo og Naturpark den 26. juni 2015 i Antalya, Tyrkiet. I Antalya Zoo og Naturpark har 483 zoo-babyer, inklusive gopherslanger, aber, bjørne, hyæner og ugler, de besøgendes opmærksomhed. (Foto af Suleyman Elcin/Anadolu Agency/Getty Images

Klik her for at se, hvad du kan opleve i parken.

Alanya “Toget”

City Tour Train er en alternativ transportform i Alanya. Ideen startede i 2013 og har været meget succesrig. Der er 2 forskellige tog brugt på turen, den ene er en bil, der ligner et tog, og den anden er et specielt fremstillet køretøj, der ligner et tog.

De afgår begge nær det røde tårn ved havnen i Alanya, for de, som er interesserede i turen og ønsker at opleve hele turen, skal gå til slutningen af ​​havnen for at komme på toget. Udover byturen kan den også bruges til transport til dit hotel, bryllupsfester og særlige lejligheder eller begivenheder.

Normalt starter turen hver halve tid og varer cirka 50 minutter, den kører rundt i mange dele af byen, de ønsker at forlade toget, inden dets endelige destination kan stå af ved visse stopsteder. Sammen har LED lys, musikanlæg, LCD-tv, lædersæder, handicap rampe og mange flere avancerede funktioner i begge vogne.

En rigtig hyggelig oplevelse for baade børn og voksne.

GLAS KUNSTHUS PASAOGLU


Den kendte glaspuster Hamit Pasaoglu, har sit glaspusteri i Bazaren i Alanya, det ligger lige ovenfor den store Moske “Yeni Cami” Hamit har til huse i et lille hyggeligt træhus, hvor han sidder uden for og puster glas dagen lang, børnene elsker ham, og de kan selv faa lov at puste de ting de ønsker sig, og hans priser er absolut billige.

SVÆVEBANEN (Teleferik)

De fleste, baade børn og voksne, har en god oplevelse med at tage en tur med svævebanen op til borgen-

Læs mere her:

KATTE FODRING
Som alle nok ved, er Tyrkerne utrolig glade for katte, de bliver godt behandlet, og rigtig mange fordrer dem dagligt.

I 2020 satte Alanya kommune11 fodreautomater op rundt i byen, i den kan man komme 1 lira, og saa kommer der en portion kattemad ud af maskinen, en god ide, og samtidig er man med til at støtte en god sag.

Der er ogsaa flere katte parker i byen, hvor der ogsaa staar fodre trug, man kan komme lidt tørfoder i, vi kan varmt anbefale at besøge katteparken paa Damlatas, ganske vist kan man ikke komme ind i parken, det er KUN for katte, men man kan kigge derind, og der er altid masser af katte uden for parken, der gerne vil kæles for . Børnene elsker det.

STAR KIDS ALANYA & CAFE

Et hyggeligt sted i centrum, for børn og voksne, med legeplads til de smaa, mens forældrene kan købe sig lidt at drikke.

Gratis adgang

Adresse:

Saray Mahallesi sugözü caddesi Akdoğan Tokuş Apt B blok
07400 Alanya/Antalya

Klik for at læse mere:

Flere forslag er paa vej

- Annonce -