- Annonce -

Ønsker man at opleve Alanya fra den bedste side, er det en rigtig god ide at tage med en af de mange turbåde. Turbådene sejler hver morgen afsted på dagsture fra havnen.

Alanya er begyndt at vågne igen, og der er igen liv på havnen ved Alanya. Bådene er igen begyndt at sejle på ture, og vi har været med Baba Boat på tur, på en varm og solfyldt dag i Alanya.

På bådturene får man en fin udsigt over Taurusbjergene og i foråret kan man skimte de sne tildækkede bjergene i baggrunden. De lange flotte strande gør den tyrkiske riviera til noget helt specielt.

Alanya er rig på historie

Og dette er noget man kommer til at opleve på bådture. Borgen, skibsværftet og Red Tower er blandt andet noget af det som man kommer til at se på turen rundt og bjergklippen. Båden gør undervejs et stop udenfor skibsværftet og her er det muligt at få en dukkert i det dejlige vand.

Læs mere HER om de forskellige seværdigheder!

Lovers Cave og andre grotter

Turen går videre til enden af bjergklippen hvor en af guiderne vil svømme i land mod en af de mange grotter der findes. Her vil han klatre gennem således at han kommer om til den anden side af klippen gennem grotten, som er ca. 200 meter. På bådturen rundt om Alanyas borg kan du opleve Pirates Cave og Girls Cave, hvor piraterne skjulte de kvindelige fanger, og der Phosphorous Cave er opkaldt på grund af det focerende lys der udsendes fra dens mur og Lovers Cave, hvor de elskende søgte til.

Alle disse grotter er placeret rundt på halvøen, hvilket gør at det ikke er muligt at komme dertil fra land og dermed kun kan opleves fra vandet.

Ulas Beach

Bådturen fortsætter videre langs Kleopatra stranden ud mod Ulas Beach. Dette er en af de beste strande i hele området. Her finder man også en fin park med borde og bænke samt bålplaser. Dette sted er perfekt for en lille pikniktur og et dejligt sted at slappe af, svømme og bare nyde livet.

Her vil båden gøre et længere stop, hvor der serveres en skøn og let frokost ombord.

Efter frokosten forsætter turen tilbage mod bjergklippen langs Kleopatra stranden. Er havet roligt gør båden et stop for at made fiskende til stor begeistring for både store og små.

Vi anbefaler at man prøver at tage på bådtur, og kan garantere en dag fyldt med sol, badning og masser af liv ombord på båden. Alt er tilpasset en fantastisk dag på den Tyrkiske riviera.

 

Husk badetøj, håndklæde, solcreme og drikkevarer.

Utflukten kan købes hos Mixx Travel sitt kontor på Kleopatra Beach.

Bestill din næste ferie til Turkiet HER

Hvis man vil se Alanya fra sin aller fineste side er det en riktig god ide å ta en tur med en av de mange tur båtene. Disse finner man ved havnen og hver morgen tar de av sted på dagstur.

Alanya har begynt å våkne til liv igjen og hver dag og kveld er det livlig ved havnen. Båtene har begynt å dra på turer igjen og vi ble Baba Boat på tur en varm og solfylt dag i Alanya.

På disse båtturene får man en flott utsikt til Taurusfjellene og på våren kan man skimte de snødekte fjellene i bakgrunnen. De lange flotte strendene gjør den tyrkiske riviera til noe helt spesielt.

Alanya er rik på historie

Og det får man virkelig oppleve på disse båtturene. Borgen, Skipsverftet og Red Tower er noe man får se på turen som går rundt den store klippen. Båten gjør et stopp utenfor skipsverftet og her blir det tid til å ta en dukkert i det deilige vannet.

Les mere HER om de forskjellige severdighetene!

Lovers Cave og andre huler

Videre går turen til enden av klippen og her vil en av guidene svømme i land mot en av de mange hulene som finnes. Han vil så klatre gjennom til andre siden av klippen gjennom hulen som er på ca. 200 meter. På båtturen rundt om Alanyas borg vil du oppleve Pirates Cave og Girls Cave, hvor piratene skjulte de kvinnelige fangene og der Phosphorous Cave er oppkalt på grunn av det fosforescerende lys som utsendes fra dens mur og Lovers Cave, hvor de elskende søkte til.

Alle disse huler er plassert rundt på halvøyen hvilket betyr at de ikke er mulige å nå fra land, men kan kun oppleves fra sjøsiden.

Ulas Beach

Båt turen går så videre langs Kleopatra Beach og mot Ulas Beach. Denne stranden er en av de beste strendene i hele området. Her finnes også en flott park som har bord, benker og bålplasser. Dette stedet er perfekt for en liten pikniktur og et deilig sted å slappe av på, svømme en tur og nyte livet.

Båten vil her gjøre et stopp hvor det blir servert deilig lunsj om bord.

Etter lunsj går turen tilbake mot klippen langs Kleopatra Beach. Er sjøen rolig vil så båten gjøre et nytt stopp langs klippen for å mate fiskene til stor begeistring for store og små.

Vi kan absolutt anbefale en slik båttur og kan garantere at du vil få en dag fylt med masse deilig sol, bading og godt med liv ombord. Alt er lagt til rette for en fantastisk dag på den Tyrkiske riviera.

Husk badetøy, håndkle, solkrem og drikke på disse båtturene.

Utflukten kan kjøpes hos Mixx Travel sitt kontor på Kleopatra Beach.

Bestill din neste ferie til Tyrkia HER

- Annonce -