- Annonce -

OLYMPOS – INK – TATTOO – ALANYA
Olympos Ink Tattoo & Piercing Studio – Gratis afhentning og designservice.

At faa lavet en tatovering, er ikke blot det at faa lavet tatoveringen, det er ogsaa en kunstoplevelse, det er en kunst man har paa sin krop resten af​livet, derfor er det vigtigt at tænke sig godt om, inden man vælger  motiv – Hos Olympos Ink kan du evt. tage et billede med af det du ønsker at faa tatoveret, du kan ogsaa tage et billede med af specielle bogstaver som du kan lide, eller du kan bede Olympos INK om at være behjælpelig

Vi laver ALT , lige fra nye tatoveringer, reparation af gamle tatoveringer, vi lægger ogsaa nye farver i gamle tatoveringer, der ikke er saa pæne mere, vi tatoverer ogsaa øjenbryn, hvilket er blevet meget populært de senere aar – Vi udfører ogsaa alle former for piercing, hold dig ikke tilbage, hvis du har et ønske, saa kom til os, med dine forslag og ønsker, saa finder vi sammen ud af hvordan arbejdet bedst kan udføres.

Hos OLYMPOS INK er der fokus på den bedste service, gode samtaler, og en meget høj hygiejne standard, tatovørerne arbejder IKKE på akkord, de tager altid god tid til den enkelte kunde.
Personlige og kunstneriske unikke tatoveringer er også, hvad vi gerne gør i, så du ikke bare får en tatovering, der betyder noget for dig, men som også er unik for dig.

Maaske har du tænkt dig en helt særlig og anderledes stilart – Så er du mere end velkommen til en snak hos os, ogsaa omkring farver.
Vi har udelukkende dygtige tatovører ansat, vores tatovører har hver især specialiseret sig inden for deres omraade..

Tatoveringer er kunst, det er netop det vi hver eneste dag arbejder med i vores Tatoo-studie i Alanya.

Har du det bedst med at møde tatovøren, inden du tager en beslutning, kan det sagtens lade sig gøre. Det er blot at ringe eller skrive, og så finder vi ud af en dag, hvor du har mulighed for at snakke med tatovøren omkring dine tanker og ideer.

Din tryghed er det vigtigste for os.

Onur Demir siger i videoen, at hvis du henvender dig i Tattoo studiet, og siger du har læst om Olympos INK i “Alt om Alanya” , saa giver de dig en rabat paa 10 procent , hvilket jo ogsaa er værd at tage med.

Vi har gratis pick up service tur/retur, ogsaa selv om du ikke køber en tatovering.
Vores kontaktinformationer ligger nederst på siden.

Se med på videoen:

 

Aabningstider : Hver dag fra kl. 9.00 til 02.00 – eller efter aftale

Adresse: Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. 65/A, 07400
Telefon: +90 546 840 01 44
E-mail adresse: info@olymposink.com
Facebook side: https://www.facebook.com/olymposink/
Instagram : https://www.instagram.com/ olymposink/?hl=da

- Annonce -