Parker i alanya, Josef Sural mindepark, mindepark i Alanya, alanya mindepark
- Annonce -

I mandags den 11/11 åbnede en ny mindepark i Cikcilli, til ære for den afdøde fodboldspiller Josef Sural.

Josef Sural mistede på tragisk vis livet i en trafik uheld den 29 april, da ham og flere andre fodboldspillere fra Alanyaspor var på vej til Alanya efter en fodboldkamp.

Hans død rystede Alanya og hele den tyrkiske fodbold verden.

Nu er en mindepark i hans ære åbnet i Cikcilli, hvor en statue med hans navn også er blevet opført.

Parker i alanya, Josef Sural mindepark, mindepark i Alanya, alanya mindepark
Tyrkiets udenrigsminister Mevlüt Çavuşoğlu.

Til åbningen deltog Tyrkiets udenrigsminister Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspors præsident Hasan Çavuşoğlu og Alanyas borgmester Adem Murat Yücel.

Tyrkiets udenrigsminister Mevlüt Çavuşoğlu er oprindelig fra Alanya området og han er en trofast fan af Alanyas lokale fodboldklub Alanyaspor, som siden 2016 har ligget i den Tyrkiske superliga.

Parker i alanya, Josef Sural mindepark, mindepark i Alanya, alanya mindepark
Alanyaspors præsident Hasan Çavuşoğlu.

Under åbningen blev der holdt taler af måde Alanyas borgmester Adem Murat Yücel, udenrigsministeren Mevlüt Çavuşoğlu og Alanyaspors præsident Hasan Çavuşoğlu. Hasan Çavuşoğlu og Mevlüt Çavuşoğlu er brødre, og derfor deler de af åbenlyse grunde det samme efternavn.

Hasan Çavuşoğlu takkede i sin tale Alanyas borgmester Adem Murat Yücel og hans team, der lavede denne meningsfulde park. Han takkede også sin bror, udenrigsministeren for hans deltagelse i åbningen af parken, på trods af hans travle kalender.

Parker i alanya, Josef Sural mindepark, mindepark i Alanya, alanya mindeparkI borgmesterens tale sagde han følgende: Jeg mindes med taknemmelig Josef Sural, som desværre forlod os, og hvis smerte vi stadig føler i vores hjerter. Endnu en gang giver vi hans familie og elskede vores dybfølte medfølelse.

Josef Sural var af tjekkisk oprindelse og blev kun 28 år. Han kom til Alanyaspor klubben i januar 2019 og i foråret 2019 flyttede hans kone og parrets to børn også til Alanya. Josef´s kone rejste tilbage til Tjekkiet kort efter hans død i et privatfly sponsoreret af Alanyaspor.

Josef´s kone var også inviteret til åbningen af mindeparken, men sagde pænt nej tak til at deltage på grund af parrets små børn.

Josef Surals mindepark kan ses her

- Annonce -