- Annonce -

MIKAIL HÅRSALON-GULD – & MIKAIL FRISØR – Alanya

Vores personale og ledelse hos Mikail Hair Salon leverer den højest mulige professionel hårpleje og service, i et varmt og venligt familieorienteret miljø.

Vores kunder bliver behandlet med respekt, og vi forsøger altid at overgå deres overordnede forventninger. Vi betjener vores kunder med den bedste omhu med ærlighed og integritet.
Centralt beliggende i Alanya, er Mikail Hair Salon mere end “bare endnu en salon”.
Vi yder fuld service,
Vi er stedt hvor mennesker mødes, vi arbejder som et team, kreativt og mentalt.
Denne team-tilgang er det, der adskiller os fra andre frisører.

Vi er stolte af at være sådan en komfortabel frisørsalon med fuld service.Vi baserer vores succes på vores positive holdning til livet, vores fag og vores kunder.

Mikael Frisør salon tilbyder gratis afhentningsservice, du bliver ogsaa bragt hjem igen.
Mikael Hair Salon bestaar af 2 forretninger i Alanya, en i hver ende af byen – Den ene ligger paa strandvejen mod Oba, og den ligger meget tæt paa Grand Okan Hotel, paa Ataturk Bouleward. (Se lokationen længere nede siden)

NEGLE

Negle – Den eliminerer problemet med neglelak, der er deformeret og skal fornyes konstant, det giver et lyst, velplejet udseende i 21 dage. Hvis du forlænger din neglængde, kan du bruge den i gennemsnitligt 21 dage ved at dekorere den med enhver form for farve eller endda neglekunst.
Påføringer af negleproteser, som redder os fra problemerne med ikke -voksende og knækkede negle og forringet neglelak, gør neglene smukke, og man kan holde neglene i den ønskede størrelse og form på en gang, samt holde dem lyse og velplejede i lang tid.
På vores @alanyanailcenter instagram side er der arbejder udført af vores eksperter. Vi kan sige, at vi er den bedste negleekspert i Alanya.

Øenvipper

Permanent make-up

HÅR-EXTENSIONS

Mikail frisørsalon- guld

Adresse:  Güller Pınarı, Ahmet Tokuş Blv. NO 37B, 07400 Alanya

Mikail frisørsalon

- Annonce -