- Annonce -

Mediterranean Dental Clinic – ALANYA

Tandklinik i Alanya Tandlæger og tandteknikere

DR. Gökhan Yavuz

Vi er en tandklinik i Alanya, hvis du har et problem med dine tænder eller tandarbejde, eller du trænger til en tandrensning eller et tilbud på noget, du skal have lavet, står vi gerne til rådighed.
Gratis undersøgelse, røntgen, samt afhentningsservice.

Hos Mediterranean Dental Clinic får du høj kvalitet, til en absolut god pris. Klinikken er topmoderne, og tilbyder tandbehandling af høj kvalitet Du kan spare mange penge ved at bruge en tandlæge i Tyrkiet.

Klinikken laver stort set alt, der kan bl.a.nævnes porcelænskroner, implantater, tandblegning og tandregulering, knogleopbygning og meget mere, kontakt klinikken for at faa et uforpligtende tilbud.

Mediterranean Dental Clinic , er et behageligt sted at komme, klinikken har bl.a. mange Danske, Norske og svenske kunder, DR. Gökhan Yavuz er en meget dygtig tandlæge, og leverer et godt arbejde.

Klinik assistenten Lindsey, er oprindelig fra Holland, hun taler, flydende engelsk, Tysk og Tyrkisk, hun hjælper bl.a. ​med at oversætte, saa kunden præcist forstaar, hvad der bliver sagt.

Ismael, er medejer af klinikken, han er født i Tyskland, men nu bosiddende i Alanya, han er altid til stede paa Klinikken.

Op mod 40% af befolkningen lider af tandlægeskræk – i større eller mindre grad er de påvirkede af angst for tandlæger.

10 til 15% er så bange, at de udskyder de regelmæssige tandeftersyn, som resulterer i en meget mere omfattende tandbehandling, end nødvendigt er. Men tøv ikke med at gaa til Mediterranean Dental Clinic , her faar du professionel hjælp hele vejen igennem.

Paa klinikken glemmer man heller ikke hyggen, der er en lille hyggelig havestue, hvor man kan sidde og sludre, og der er altid kaffe og te paa kanden.

Instagram – https://www.instagram.com/mediterranean_dentalclinic/

Facebook – https://www.facebook.com/MediterraneanDentalClinicAlanya

Adresse – Oral Cd 17-13, Saray Mahallesi, 07400 Alanya

Telefon – +90 242 513 60 01
Telefon – +90 538 208 60 01
Ismail Yasar – +90 524 449 54 56

Se videoen:

- Annonce -