- Annonce -

Vidste du at kun 70 km syd fot Tyrkiets middelhavskyst ligger Cypern?
Den Tyrkiske del af Cypern har siden 1983 været en uafhængig stat.
Cypern som er midehavets ukendte perle, er delt imellem to lande som er Grækenland og Tyrkiet.
Den nordlige del er Tyrkisk og den sydlige del er Græsk. Hovedstaden på Cypern hedder Nikosia og har ca. 300.000 indbyggere.
Hovedsproget på Nord-Cypern er tyrkisk, men størstedelen taler også engelsk.
Cypern er kendt for at være Europas varmeste ø og for at have det mest stabile klima, med ca. 330 solskinsdage om året.
På Nord-Cypern benyttes samme valuta som i Tyrkiet, her kan du nemlig bruge den lokale tyrkiske lira og Euro.
Du kan læse mere om Nord-Cypern HER

På det solrige Nord-Cypern finder du en smuk natur, fantastiske områder og gammel kultur.
På øen finder du betydnings rige borge og gamle bygninger, et sted som uden tvivl er et besøg værd er det store amfiteater “The Roman Theater i Soli“.
På Nord-Cypern finder du mange store og flotte hoteller som passer til alle, om I er et par der ønsker en romantisk ferie, eller en familie der ønsker ferie med aktiviteter og vandland.
Der er mulighed for for at kombinere ferien efter jeres ønsker.
Hos Mixx Travel finder du et godt og bredt udvalg af hoteller i alle prisklasser, samt flyafgange til Nord-Cypern fra København og Stockholm.
Du kan finde rejserne online på www.mixxtravel.dk, hvor der er åbent for booking af din drømmerejse allerede nu.
Find mere om hotellerne HER

Visste du at kun 70 km sør for Tyrkias Middelhavskyst ligger Kypros?
Den tyrkiske delen av Kypros har siden 1983 vært en uavhengig stat. Kypros er middelhavets ukjente perle. På Kypros bor det ca. 800.000 innbyggere og hovedstaden heter Nikosia, på tyrkisk heter den Lefkosa (en gresk del og en tyrkisk del). Språket på Nord-Cypern er tyrkisk, men mange snakker engelsk. Kypros er kjent for å være Europas varmeste og ha det mest stabile klimaet med ca. 330 soldager i året. På Kypros benyttes det samme valutaen som i Tyrkia, her kan du nemlig bruke lokale tyrkisk lira og Euro.
Du kan lese mere om Nord-Kypros HER

Det ikke mange vet er at på Kypros er alt veldig billig. Alt fra mat og drikke og andre ting er mye billigere enn hjemme.
Og på solrike Kypros finner du også vakker natur og fantastiske strender. På øyen vil du også finne mye gammel kultur blant borger og katedraler. Ett sted man må besøke om man er interessert i historie er det store amfiet The Roman Theater i Soli. Ønsker du å kjenne på det pulserende utelivet finner du også det her på Kypros.
På Nord-Kypros finner du mange store og flotte hoteller som passer alle, enten om dere er et par og vil ha en rolig og romantisk ferie eller en familieferie med små barn som ønsker hotell med vannland. Hos Mixx Travel finner du ett godt utvalg av hoteller til veldig gode priser. Hos Mixx Travel finner du fly til Kypros fra Stockholm og København og bookingen er åpen så din drømmereise kan bookes fra nå av.
Hotellene du kan velge mellom finner du HER

- Annonce -