- Annonce -

Kemer var tidligere en lille og stille fiskerlandsby, men er i de senere år blevet en af Tyrkiets mest populære feriedestinationer.

Kemer er smukt placeret ved havet omgivet af grønne og frodige områder og parker og med Taurus-bjergene i baggrunden.

Kemer er en lille by, så her er det let at komme rundt til fods. Der er to strande i Kemer. Moon Light Beach er en finkornet sandstrand, der er perfekt til familier med børn, da den er lavvandet, og her er der også et godt udvalg af vandsportaktiviteter.

Stone Beach er en stenstrand med krystalklart vand. Denne strand er lidt dybere end Moon Light Beach.

I Kemer er der mange smukke og smukke parker, og der er en rolig og behagelig atmosfære i byen.

Moon Light Park er en stor park beliggende på Moon Light Beach. Denne park er pæn og velholdt, og her er der et godt udvalg af restauranter og vandrutschebaner til de små. Om aftenen kan du nyde noget koldt at drikke i en af ​​de mange barer på stranden. Strandfester med DJ arrangeres også her fra tid til anden. Om aftenen kommer byen til live, og i gågaden i centrum er der et stort udvalg af butikker, og i sidegaderne er der mange hyggelige små barer og restauranter.

I Kemer er der en gang om ugen et lokalt frugt-, grøntsags- og tekstilmarked, og her kan du få dine forhandlingsevner testet og lave gode tilbud. Selvom Kemer er en lille by, er der store muligheder for store oplevelser. For dem der kan lide at gå, er Çalış et fantastisk sted at besøge. Det tager cirka 1 time at gå op til op til toppen, hvor der er en brandstation, og her kan du nyde en vidunderlig udsigt over Kemer, Çamyuva og Kiriş.

Olympos Teleferik Tahtalı er en fantastisk oplevelse, hvor du kører med  en svævebane 2365 meter op i Taurusbjergene. Hvis himlen er skyfri, får du en fantastisk panoramaudsigt. Øverst er der en restaurant, bar og souvenirbutik.

På Moon Light Beach er der en udstilling, der viser, hvordan områdets oprindelige beoere nomaderne levede. Herfra får du også en fantastisk udsigt over de begge strande i Kemer.

For dem der kan lide hastighed og spænding, kan en tur til gokartbanen anbefales. Denne finder du i slutningen af ​​Deniz Cad tæt ved tekstilmarkedet.

Tenker du å bestille tur til Kemer så kan vi absolutt anbefale 4 av de Viking hotellene som er her.

Viking Park Hotel er et lille, men meget flot 4-stjernet hotel beliggende 8 km fra Kemers behagelige centrum. Hotellet ligger kun 200 m fra den dejlige strand, og her kan du som gæst frit bruge liggestole og parasoller. Hotellet er et godt valg for både par og familier, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser. Her er et stort poolområde med masser af plads til både store og små og masser af plads til liggestole omkring poolen.

For mere information og bestilling se mere HER

 

 

Viking Suite Hotel er et fantastisk lejlighedshotel med en central beliggenhed i den behagelige ferieby Kemer. Her er et mindre, men hyggeligt poolområde med solterrasse og en pool med integreret område til de mindste børn. Opholdet er med All Inclusive, men i alle lejligheder er der også et lille tekøkken, så du selv kan tilberede lette måltider.

For mere information og bestilling se mere HER

 

 

Viking Nona Beach Hotel, Viking Nona Beach Hotel med mange tilbagevendende gæster har Kemers måske bedste beliggenhed. Det ligger lige på stranden med kort gåafstand til butikker, restauranter og natteliv. Der er et poolområde med pool, børnepool, liggestole, parasoller, restaurant og bar. Den dejlige strandpromenade er et must, hvor du kan nyde en tidlig morgentur eller bare tage en kop kaffe.

For mere information og bestilling se mere HER

 

 

Viking Star Hotel, Viking Star Hotel er et fantastisk familievenligt hotel med udsigt over byen og Taurusbjergene. Her finder du flere poolområder og børnene har sin egen børnepool. Der er også en indendørs pool. Det er en kort gåtur til butikker, restauranter og natteliv. Hotellet har sit eget spa-center med tyrkisk bad, fitnesscenter og børneklub. Hotellet har to restauranter og en a’la carterestaurant, derudover er der også tre barer og et indendørs diskotek.

For mere information og bestilling se mere HER

Kemer var tidligere en liten og rolig fiskelandsby, men har de senere år blitt en av Tyrkias mest populære feriedestinasjon.

Kemer ligger fantastisk til ved havet omgitt av grønne og frodige områder og parker og med Taurusfjellene i bakgrunnen.

Kemer er en liten by så her er det enkelt å ta seg rundt til fots. Det finnes to strender i Kemer. Moon Light Beach er en finkornet sandstrand som er perfekt for barnefamilier da det her er langgrunt og her finnes det også et godt utvalg av vannsportsaktiviteter. Stone Beach er en steinstrand med krystallklart vann. Denne stranden er noe dypere enn Moon Light Beach.

I Kemer finnes det mange flotte og vakre parker og det er en rolig og behagelig atmosfære i byen.

Moon Light Park er en stor park som ligger ved Moon Light Beach. Denne parken er pent opparbeidet og her finnes det et godt utvalg av restauranter og vannsklier til de minste. På kvelden kan man kose seg ved en av de mange barene som finnes ved stranden. Her arrangeres det også strandfester med DJ.

På kvelden våkner byen til liv og i gågaten i sentrum finnes det et stort utvalg av butikker og i sidegatene er det mange koselige små barer og restauranter.

I Kemer er det en gang i uken et lokalt frukt, grønnsak og tekstil marked og her kan man få testet pruteegenskapene sine og gjøre gode kupp.

Selv om Kemer er en liten by så er det her store muligheter for flotte opplevelser. For de som liker gåturer er Çalış toppen et flott sted å besøke. Det tar ca 1 time opp til toppen hvor det ligger en brannstasjon og her kan du nyte en fantastisk utsikt over Kemer, Çamyuva og Kiriş.

Olympos Teleferik Tahtalı er en flott opplevelse hvor man kjører taubane 2365 meter opp i Taurusfjellene. Er det skyfri himmel får man en fantastisk panoramautsikt. På toppen finnes det restaurant, bar og suvenir butikk.

Ved Moon Light Beach er det en Nomade park/utstilling som viser hvordan Nomadene levde. Herfra får man i tillegg en flott utsikt over begge strendene i Kemer.

For de som liker fart og spenning kan en tur til gokartbanen anbefales. Denne finner man ved enden av Deniz Cad ved tekstilmarkedet.

Tenker du å bestille tur til Kemer så kan vi absolutt anbefale 4 av de Viking hotellene som er her.

Viking Park Hotel er et mindre, men veldig hyggelig 4 stjerners hotell beliggende 8 km fra Kemers hyggelige sentrum. Hotellet ligger kun 200 m fra den deilige stranden og her kan du som gjest fritt benytte solsenger og parasoller. Hotellet er et godt valg for både par og familier som ønsker å bo i naturskjønne omgivelser. Her er et flott poolområde med god plass og pools til både store og små og god plass til solsenger omkring poolen.

For mer informasjon og bestilling se HER

 

 

Viking Suite Hotel er et flott leilighetshotell med en sentral beliggenhet i den hyggelige feriebyen Kemer. Her er et mindre, men hyggelig poolområde med solterrasse og et pool med integrert område for de minste barn. Oppholdet er med All Inclusive, men i alle leiligheter er det også et lite te-kjøkken så du selv kan tilberede lette måltider.

For mer informasjon og bestilling se HER

 

 

Viking Nona Beach Hotel med mange tilbakevendende gjester, har Kemers beste beliggenhet. Det ligger presis ved stranden med kort promenadeavstand til butikker, restauranter og uteliv. Her finnes et poolområde med pool, barnepool, solstoler, parasoll, restaurant og bar. Den fine strandpromenaden er et must der du kan nyte av en tidlig morgenpromenad eller bara ta en kaffe.

For mer informasjon og bestilling se HER

 

 

Viking Star Hotel er et flott familievennlig hotell med utsikt over byen og Taurusfjellene. Her finner du flere poolområder med eget barnepool. Her er det også et innendørs basseng. Det er kort promenadeavstand til butikker, restauranter og uteliv. På hotellet finnes eget Spa-senter med hamam, fitnessrom og barneklubb. Hotellet har to restauranter og en a’la cart restaurant, utover dette finnes det også tre barer og et innendørs disco.

For mer informasjon og bestilling se HER

- Annonce -