- Annonce -

FODPLEJE – FODLÆGE – NEDGROEDE NEGLE – DIABETES FØDDER – HAARD HUD MM.

Indehaveren af ​​​​​​​​​​​​​​​​​klinikken er Semra Tokaç som er uddannet paa Acıbadem Üniversitesi i Istanbul

FODSUNDHED / PODOLOGI / PODOLOGI  
Podologi er en afdeling, der vurderer medfødte eller erhvervede biomekaniske forandringer og ganganomalier i foden, især forebyggelse af diabetiske fodsår, og forsøger at give normal belastningsfordeling i foden ved at producere ortoser og indlægssåler, der er egnede til disse forandringer og anomalier, og afhængige af på disse forandringer, fodens hud og bløde væv.
Negletråd mm. som har til formål at forhindre patologiske forandringer, der kan opstå i væv (revner, sårdannelser, etc.), tager skridt til at forebygge fodens hud og neglesygdomme og giver effektiv behandling, som bruges ved nogle neglesygdomme. Det er en profession, der anvender behandlingsmetoder.
Hvilken betydning har podologen for diabetespatienter?
Fødder er de vigtigste organer, der er mest påvirket af komplikationer såsom diabetesrelateret åreforkalkning, perifer neuropati og mikroangiopati. Som et resultat af disse komplikationer udvikles fodsår som følge af forringelse af blodcirkulationen, forringelse af smertefornemmelse og forringelse af autonom kontrol.
Diabetiske fodsår er en af ​​de vigtige årsager til sygelighed og dødelighed hos diabetespatienter. Undersøgelser udført i verden om dette emne viser, at 45-85 % af diabetesrelaterede amputationer kan forebygges med podologiske applikationer.
Hos os er praksis til forebyggelse af diabetiske fodsår vigtige.
Et vigtigt skridt er taget i retning af forebyggende praksis for diabetiske fodsår, som er en af ​​de alvorligste komplikationer ved diabetes.
Hvilke andre bidrag vil podologer have til Foot Health and Care?
Podologer er i stand til at identificere biomekaniske faktorer, der forårsager fodsundhedsproblemer, samt anvende passende behandling og indgreb.
Patienterne vil blive vurderet med hensyn til biomekaniske problemer, og hjælpemidler, vil blive produceret af de samme kompetente personer.
I stedet for at bruge ortoser og hjælpemidler afhængig af diagnosen, vil det give mere effektive behandlingsmuligheder ved at udføre særlige behandlingsindsatser for patienten og/eller patientens fod.
Podologer fremskynder helingen af ​​hudsygdomme og øger effektiviteten af ​​aktuelle lægemidler med de nye hudplejeteknikker, uden behov for kirurgisk indgreb, selv ved meget hård hud, og de beskytter også patienten mod immobilisering i den postoperative periode.
Negletråd, som anvendes i behandlingen af ​​neglesygdomme, er en anden podologisk behandlingsmetode, der giver permanente resultater i nedgroede negle og beskytter mange patienter mod kirurgisk indgreb.
Således bliver podologipraksis, der er udviklet i mange lande i verden, fornyet med sine kvalifikationer, der vil overholde internationale standarder for ethvert land, især i diabetisk fodpleje og forebyggelsesmetoder samt forebyggende træning.
Behandlingsmetoder, giver permanente resultater for nedgroede negle og beskytter mange patienter mod kirurgisk indgreb.
HVORFOR FODSUNDHEDSCENTER
Fodsundhed påvirker individets livskvalitet i hver periode fra barndom til alderdom. Især ved diabetes og kredsløbsforstyrrelser er det bydende nødvendigt at beskytte fodens sundhed med medicinsk fodpleje for at forhindre både livstruende komplikationer og materielle og moralske tab.
Medicinsk fodpleje har også en vigtig plads i behandlingen af ​​medfødte eller erhvervede ortopædiske lidelser.
1 – Evaluerer profession og anvender viden opnå fra grundlæggende teoretiske og anvendte kurser understøttet af applikationer inden for podologi, applikationsværktøjer og materialer, visuelle og objektive ressourcer.
2 – Udfører alle trin i podologipraksis, anerkender de sygdomme, som lægen bør gribe ind i.
3 – Samarbejder med beslægtede discipliner (Dermatologi, Ortopædi, Neurologi, Endokrinologi, etc.) med forebyggende tilgang.
4 – Giver opfølgning på behandlingen ved at registrere patientens sygdomshistorie
5 – Som individ inden for podologien handler det i overensstemmelse med kærlighed, regler og lovgivning relateret til lægens pligter, rettigheder og ansvar og overholde etiske værdier med ansvar for teamwork.
6 – Som atlet hjælper ortopæden eller fysioterapi- og rehabiliteringsspecialisten til fodsundhed med at beskytte de problemer, der kan opstå i foden.
7 – Kender dannelsesmekanismerne for diabetisk fodsyndrom, multidisciplinære tilgange i dets behandling og opfylder sin autoritet for behandlingsprocessen.
8 – Korrigerer negledeformationer og relaterede komplikationer, griber ind og følger patienten under behandlingen.
9 – Udfører kontrol, beskyttelse, vedligeholdelse, desinfektion, brug af enheder, værktøj og udstyr, der anvendes i podologiapplikationer.
10 – Har viden om området, sikkerhed, udstyr, forretningsinformation og skriftligt materiale, der kræves for at åbne en podologisk klinik.
11 – Udfører mekanisk rengøring i de svampede områder i samarbejde med hudlægen efter diagnose.
12 – Udfører protesepåføringer, når det er nødvendigt for at understøtte behandlingen og hjælpen med ortosestøtte ved finger-/foddeformationer.
13 – Renser det døde væv i de hårdhændede områder med den passende metode og understøtter behandlingen med trykforebyggende hjælpematerialer.
14 – Tager sig af problemerne relateret til fodpleje af ældre og/eller sengeliggende patienter.
Fodpleje og fodsundhed kendt som Podiatri det er faktisk et område, hvor dermatologi, ortopædi og kirurgi fungerer sammen.

Fodpleje til diabetespatienter

Diabetikere bør gennemgå regelmæssig fodpleje. Derlig fodpleje kan forårsage alvorlige resultater hos diabetespatienter.
FORBYGGENDE FORANSTALTNINGER FOR PÅ FORBYGGE FODPROBLEMER HOS DIABETES PATIENTER

– Vask dine fødder med rigeligt varmt vand og sæbe. Tør dem med et blødt haandklæde.

– Påfør fugtighedscreme over hele foden – Skift dine sokker dagligt.
– Bær aldrig sko uden sokker – Dine sokker bør ikke repareres eller med sting.
– Brug aldrig elastik eller strømpebånd for at forhindre dine sokker i at falde ned.
– Brug forskellige sko hver dag.
– Foretrække ortopædiske sko med blødt læder, hvor dine fødder kan bevæge sig frit.
– Brug ikke klipklappere
– Gå ikke barfodet, især på varme overflader (på sand, i sauna osv.)
– Brug ikke nykøbte sko mere end en time.
– Bær ikke stramt tøj, der kan forhindre blodgennemstrømning til underbensområdet.
– Sid ikke med krydsede ben.
– Klip dine negle pænt og i den ovale form. Pas på ikke at klippe dine negle dybt eller på en måde at gå ind i hjørnerne.
– Hold dine fødder væk fra meget koldt og varmt
– Hvis du føler dig kold, skal du bruge til at sokker omkring fødderne i stedet for at bruge varme kilder.
– Forsøg aldrig selv at behandle dine fødder hård hud eller fortykning af huden uden at konsultere din læge.
– Hvis du føler, at du snurrer i fødderne, så glem ikke, at du kan overvinde det ved at gå.
– Du kan smøre lidt babyolie på dine tørrede fødder. Påfør babyolien, efter du har tørret dine fødder helt efter badet.
– Tjek dine fødder dagligt. Brug spejl eller få hjælp fra en pårørende til at tjekke dine fødder.

 ADRESSE  : Saray Mahallesi,  Kültür CadŞimşek  Apt. Nr: 21/A Alanya, Antalya.
 GSM  +90 533 727 95 57 (Semra TOKAÇ)
 E-MAIL  semratokac@yahoo.com.tr
 FACEBOOK  https://www.facebook.com/ayaksagligialanyaFootsagligialanya
 INSTAGRAM  Podologsemratokac

    HJEMMESIDE: http://www.alanyafootcare.com

Whatsapp – Ring for at lave en aftale +90 242 512 01 00
Telefon: +90 533 727 95 57

- Annonce -