- Annonce -

ARRANGEMENTER I ALANYA

Er du  Alanya mellem 2 april og 2 maj, hvor der er Ramadan, kan du se aften programmet her, alle kan deltage – Det hele foregaar bag ved Alanya Kommune

  1. JUNI 2022– Kilde. Yenialanya
  2. Alanya miljøFestival begynder

Den 11. i Alanya Kommunes traditionelle miljøfestival starter tirsdag den 7. juni. Miljøbevidsthed vil blive gjort opmærksom på festivalen, hvor der vil blive afholdt overraskelsesbegivenheder og koncerter.

 

Alanya Kommunes Miljøfestival, der afholdes hvert år som en del af den 5. juni, Verdens Miljødag , slår dørene op for 11. gang. Inden for rammerne af festivalen arrangeret i samarbejde med Alanya District Governorship, Alanya District National Education Directorate, Alanya Municipality, Alanya Environmental Education and Blue Flag Association (ALÇED) , vil der blive afholdt mange arrangementer, og festivalen bliver sjov med koncerter.

 

ZELİHA SUNAL SKAL MØDES MED FOLKET I ALANYA

Festivalen afholdes tirsdag den 7. juni 2022 foran Alanya İskele-vandfaldet. Aktiviteterne, som mange studerende, der studerer og træner i Alanya, vil deltage i, starter klokken 16.00 med teaterstykket ‘I’m not Garbage’. Borgere, der deltager i festivalen, får derefter mulighed for at lytte til den populære kunstner Zeliha Sunal. Efter Zeliha Sunal-koncerten, som vil synge de mest populære miljøsange for Alanya, vil elevernes forestillinger blive udstillet.

 

PRISER GIVER DERES EJERE

Under festivalen vil vinderne af mange konkurrencer arrangeret af Alanyas borgmester Adem Murat Yücel for at skabe miljø- og naturbevidsthed også modtage deres priser. Vinderne af Waste Battery-konkurrencen, konkurrencen om den smukkeste altanhave, Inter-Primary School Painting Contest og Inter-Secondary Slogan Contest vil modtage deres priser på festivalen. Borgerne vil blive informeret om miljø- og naturbevidsthed med de stande, der skal opstilles inden for festivalens rammer. Ud over miljøstandene vil der være TÜBİTAK 4006 Science Fair-stande på festivalen. Festivalområdet bliver til et farverigt område med eksempler på alle miljøundersøgelser af Alanya Kommune.

Festivalen slutter kl. 19.30 med koncerten med Gencer Savaş Band, sammensat af de vigtigste musikere i Tyrkiet og elsket af borgerne.

 

INVITATION FRA PRESIDENT YÜCEL TIL FESTIVALEN

Alanyas borgmester Adem Murat Yücel inviterede alle befolkningen i Alanya til denne oplysningsfestival og sagde: “Det er vores ædle pligt at beskytte og passe på miljøet. Men mens vi gør disse, er vi nødt til at skabe miljø- og naturbevidsthed. I den sammenhæng mødes vores Miljøfestival, som vi arrangerer hvert år, med dig for 11. gang. Vi har udarbejdet et meget farverigt og underholdende program. Det bliver en festival, hvor vores børn og unge både skal hygge sig og blive informeret. Alle er velkomne.

Loppemarked den 13 marts paa Summerhouse Restaurant

17 Marts – LIVE musik og Karaoke paa Blue Hawai Restaurant

Hver fredag ​​​​LIVE musik paa Bistro Restaurant

Musik og dans, hver onsdag og fredag​på Hilal HeikenBaari i Alanya.
https://www.facebook.com/hilalheikinbaari/

Karneval på Bistro Shaka den 26. februar 2022

Hvis du er i Alanya i Februar, og du har lyst til at gaa til koncert, er her nogle muligheder i Kulturhuset (Jeg har desværre kun programmet paa Tyrkisk)

Lørdag den 29. januar 2022

SNE FESTIVAL I ALANYA

Naar det meste sne nu ligger i bjergene, jamen hvor svært kan det saa være at bringe det ned til byen, saa baade smaa og store kan faa glæde af det.

Se videoen til hende:
- Annonce -