- Annonce -

Børn er fantastiske, men der kan være tider hvor man ønsker at holde ferie med hinanden i fokus, så ønsker du en ferie for dig som voksen eller for jer som et par uden børn omkring jer? Så anbefaler jeg at du tager et kig på de hoteller som har aldersgrænsen 16+. Her kan du slappe af uden at blive forstyrret af børn der leger. Hos Mixx Travel finder du et godt udvalg af voksenhoteller med en høj standard og en god belliggenhed.
Her kommer nogle tips til dig, som er på udkig efter en børnefri ferie:

Alaadin Beach ligger lige ned til Kleopatra standen i gåafstand til centrum.
Det populære hotel blev bygget i 1965, hvorefter hotellet gennemgik en omfattende renovering i 2013. Alaadin Beach hotel er indrettet med et pænt og karakteristisk arabisk stil med lækre mosaikker og buer.
Alaadin Beach hotel er kendt for sit vellidte og venlige personale. På hotellet finder du en buffet samt en A´la carte restaurant med en fantastisk udsigt udover havet. Her kan du nyde solnedgangen med en god middag og gode drinks. Hotellet har også et lille spa center.
På Alaadin Beach hotel finder du poolområdet med udsigt udover Kleopatra stranden. Her kan du gratis benytte dig af solsenge og parasoller. På Kleopatra stranden finder du et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter.
Læs mere om hotellet og priserne HER

En Vie Beach har en perfekt beligghed lige til øststranden og med kun 5 minutters gang fra Alanyas livlige centrum. Hotellet har et ekslusivt design i skandinavisk stil.
Hotellet består af en anneks- og en hovedbygning. I hovedbygningen ligger den populære restaurant hvor I kan nyde en god middag og gode drinks. Hotellet har en lille pool, men den egner sig ikke til svømning.
Læs mere om hotellet og priserne HER

Ramira City har en fantastisk belliggenhed og har på rekord tid fået mange stamgæster.
Hotellet er et voksenhotel (16+), og er et oplagt valg for par og venner som ønsker at bo midt i Alanya centrum.
Ramira City Hotel (tidligere Karat Hotel) gennemgik i vinteren 2018 en omfattende renovering. Hoteller ligger i centrum af Alanya med butikker, cafeer og restauranten lige uden for døren, og så er du blot en lille gåtur fra havnen.
Hotellet har et lille poolområde med solsenge og parasoller. Ønsker du at have sand mellem tæerne er der kun 600 meter til Kleopatra stranden. I perioden fra 1. maj til 21 september tilbyder hotellet gratus schuttel bus til stranden et par gange dagligt.
Læs mere om hotellet og priserne HER

Barn er herlige de, men noen ganger ønsker man litt voksentid, så hva med en ferie kun for deg som voksen eller for dere som par? Da anbefaler jeg deg å ta en titt på hoteller som har 16+. Her kan du slappe av uten støy fra barn som leker. Hos Mixx Travel finner du gode voksenhotell med flott standard og beliggenhet.
Nedenfor kommer noen gode tips til deg:

Alaadin Beach ligger rett på Kleopatra stranden, men samtidig med gåavstand til sentrum
Dette populære hotellet ble bygget i 1965, men her ble det gjennomført en omfattende renovering i 2013. På Alaadin Beach Hotell finner du flott interiørdesign med karakteristisk arabisk stil med vakre mosaikker og buer.
Alaadin Beach Hotell er også kjent for sitt vennlige personale. På hotellet vil du finn både buffè og A’la carte restaurant med en vakker utsikt over havet. Her kan du nyte solnedgangen med en god middag eller en god drink. På hotellet finner du også et lite spa senter.
På Alaadin Beach Hotell finner du ett bassengområdet med flott utsikt over Kleopatra Beach. Her har du selvsagt gratis tilgang til solsenger og parasoller. På Kleopatra Beach finnes ett stort utvalg av vannsportsaktiviteter.
Les mer om hotellet og priser HER

En Vie Beach har en fantastisk beliggenhet rett på stranden på den østre siden og med kun 5 minutters gang fra Alanyas livlige havn. Hotellet har ett eksklusivt design i skandinavisk stil.
Hotellet består av et anneks- og en hovedbygning. I hovedbygningen ligger den populære restaurant hvor dere kan nyte en nydelig middag og gode coctails. Hotellet har ett lite basseng, men det egner seg ikke til svømming.
Les mer om hotellet og priser HER

Ramira City har en super beliggenhet og har mange stamgjester.
Hotellet er et voksenhotell (16+) og er et veldig godt valg for par og venner som ønsker å bo midt i Alanya sentrum.
Ramira City Hotel (tidligere Karat Hotel ) har gjennomgått en omfattende renovering vinteren 2018. Hotellet ligger i sentrum av Alanya med butikker, cafeer og restauranter rett utenfor døren og bare en kort spasertur til havnen.
Hotellet har et lite bassengområde med basseng, solsenger og parasoller. Vil du ha sand mellom tærne er det kun 600 meter til Kleopatra stranden. I perioden 1.mai til 21.september tilbyr hotellet gratis pendelbuss til stranden et par ganger om dagen.
Les mer om hotellet og priser HER

- Annonce -