- Annonce -

Er I mange som skal rejse sammen, og foretrækker I at lave jeres egen mad? Så er ferielejligheder det rette valg for jer. En ferielejlighed har 1 eller 2 værelser. Her finder du køkken, samt det nødvendige køkkenudstyr til at kunne lave enkle måltider. Måltiderne er ikke inkluderet på lejlighedshotellerne, men på hotellerne finder du både restaurant og bar. Hotellerne ligger i nærheden af centrum, hvor man har rig mulighed for at udforske restauranterne, mulighederne for shopping og byen udeliv. Bliver I fristet? Så kommer her et par forslag til ferielejligheder:

Sunway Apart er et hotel med mange stamgæster og har dansktalende personale. Sunway Apart er et lille men hyggeligt lejlighedshotel beliggende i et populært område for skandinatere. Her bor du tæt på markedhallen hvor du kan købe frisk frugt, grønt og fisk hver dag. Hotellet ligger bare 10 minutters gang fra den berømte Kleopatra strand. Sunway Apart har et fint poolområde, med solsenge, parasoller, vandrutsjebane og et lille børnebasseng for de mindste. I hotellets bar og restaurant har du mulighed for at købe morgenmad/frokost. Alanya centrum ligger bare 1,5 km. fra hotellet, og er nem at komme til med en lille gåtur, og ellers kan man tage den lokale bus som stoppet udenfor hotellet. Området byder på en masse populære restauranter, hvorfra der kan ses norsk, svensk og dansk TV.

Caligo Apart er et charmerende og hyggeligt lejlighedshotel med en perfekt beliggenhed ved Damlatas. Hotellet har igennem flere år været godt besøgt med skandinaviske gæster. Med sine 50 m. fra Damlatas drypstenshule og Alanyas ærkelogiske museum, og ca. 500 m. fra havnen kan man nærmest ikke bo mere centralt. Hotellet består af 5 mindre bygninger omgivet af flere forskellige flotte buske og træer. Poolområdet er småt, men perfekt til en dukkert. Ønsker du at have sand mellem tæerne finder du Kleopatra stranden ca. 30 meter fra hotellet. Hotellets restaurant er ofte et samlingspunkt for hotellets gæster. Herfra serveres morgenmaden, og det er muligt at købe enkle frokostretter samt aftensmad.

Villa Sun Flower er et populært hotel beliggende centralt i Alanya centrum. Hotellet består af 3 bygninger med rigelig plads til hele familien. Her har du mulighed for at vælge mellem at bo i et almindeligt hotelværelse eller om det skal være en ferielejlighed med eget køkken. Her har du også mulighed for at købe opholdet uden måltider eller med all inklusive. På Villa Sun Flower finder I 2 store poolområder. Hotellet har også en legeplads for de mindste. På hotellet har de også et spa-center med tyrkisk bad og massage (mod betaling), og en fin restaurant samt poolbar. I højsæsonen arrangere hotellet underholdning flere gange i ugen, og der vil være en schuttle bus til stranden et par gange dagligt. Ønsker du at udforske Alanya er I kun få minutters gang til Sevket Tokus Cad – bedre kendt som 25 meters gaden, hvor du finder et bredt udvalg af butikker og lokale spisesteder. Alanyas Bazar område og marinaen ligger 10 minuters gang fra hotellet.

Comfort Suites er et ny renoveret hyggeligt boutique lejlighedshotel som ligger midt i byen på ”25 meters gaden”. Hotellet er et perfekt valg for jer som gerne vil bo i egen lejlighed midt i byen. Du bor i gåafstand til Kleopatra stranden og det hyggeligt Damlatas område. Hotellet har ikke mange faciliteter, men tilgengæld har det en rigtig god stemning og atmostfære. Lejlighederne fremstår nye og pæne, og hotellet restaurant ”Cafe Local” er hurtigt blevet populær blandt både lokale og turister. Maden er god – her serveres både tyrkiske og internationale retter, og flere gange i ugen har de live musik.

Semiz Apart er beliggende i Oba. Det er et hyggeligt lejlighedshotel af ældre dato, men er pænt velholdt. Hotellet har en god beliggenhed tæt på både strand og by. Hotellet har ikke så mange faciliteter, men der er et mindre poolområde samt en hyggelig restaurant. Øststranden ligger kun 70 m. fra hotellet, og her kan du gratis benytte solsenge og parasoller. På stranden finder du et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter (mod betaling). I nærheden af hotellet finder du et bredt udvalg af butikker og restauranter, samt muligheden for at tage den lokale bus til Alanya centrum.

Green Park Apart er et pænt lejlighedshotel for store familier. Her finder du store 3 værelseslejligheder. Green Park Apart Hotel er kendt for sit familievenlige miljø og beliggenheden til fine restauranter, som gør det enkelt at nyde det bedste fra Alanya. På Green Park Apart er der flere poolområder og vandrutsjebaner. Green Park Apart har en perfekt beliggehed, hvor du nemt kan komme til centrum af Alanya med den lokale bus og opleve det store udvalg af restauranter, udeliv og shopping.

Er dere mange som skal reise sammen og som liker å lage egen mat? Ja da er ferieleilighet det rette for dere. En ferieleilighet har et eller to rom. Her finner du kjøkken og kjøkkenutstyr med mulighet til å lage enkle måltider. Det er ikke noen måltider inkludert på et leilighetshotell, men du vil finne både restaurant og bar på hotellet. Hotellene ligger alltid i nærheten av sentrum hvor du kan utforske restauranter, shopping og uteliv. Høres det fristende ut? Her kommer så de beste tipsene til ferieleilighet:

Sunway Apart har mange stamgjester og dansktalende personale. Sunway Apart er et lite, men koselig leilighetshotell som ligger i et område som har vært svært populært for skandinavere i mange år. Her bor du tett på markedshallen hvor du kan kjøpe fersk frukt og fisk hver dag, og hotellet ligger bare 10 minutters spasertur fra den berømte Kleopatra-stranden. På Sunway Apart finner du et bassengområde med solterasse med solsenger og parasoller, vannsklier og et lite barnebasseng for de minste. Det er også en bar og en restaurant hvor du kan kjøpe frokost. Alanya sentrum ligger bare 1,5 km fra hotellet. Du kan enten ta en kort spasertur eller ta en lokal buss som stopper rett utenfor hotellet. Ved siden av hotellet er et av områdets mest besøkte restauranter. Her kan du også se norsk, svensk og dansk TV.

Caligo Apart er et sjarmerende og koselig leilighetshotell med en utmerket beliggenhet ved Damlatas. Hotellet har vært svært populært blant skandinaviske gjester i flere år. Mer sentralt kan du nesten ikke bo. Hotellet ligger ca. 50 m fra Damlatas dryppstenshule og Alanyas arkeologiske museum og kun ca 500 m fra marinaen. Hotellet består av 5 mindre bygninger, og i hele området er du omgitt av vakre busker og trær. Bassengområdet er lite, men passer perfekt for en dukkert. Vil du kjenne sand mellom tærne finner du Kleopatra stranden ca. 30 meter fra hotellet. Restauranten blir raskt et samlingspunkt for gjestene. Frokost serveres her, og her kan du også kjøpe en lett lunsj og middag.

Villa Sun Flower er et populært hotell som ligger veldig sentralt i Alanya sentrum. Hotellet består av tre bygninger, og det er rikelig med plass til hele familien. Her kan du velge om du skal bo i et hotellrom eller i en ferieleilighet med eget kjøkken. Du kan også velge om du ønsker overnatting uten måltider eller All Inclusive. Hos Villa Sun Flower finner du to store bassenger, et eget barnebasseng. Du vil også finne en lekeplass for de minste. Det finnes også et spa-senter med tyrkisk bad og massasje (mot betaling) og en nydelig restaurant samt en bassengbar. I høysesongen organiserer hotellet underholdning flere ganger i uken, og pendelbuss til stranden et par ganger om dagen. Ønsker du å utforske Alanya er det kun få minutter å gå til Sevket Tokus Cad – mer kjent som 25 meters gaten. Her finner du et bredt utvalg av butikker og lokale spisesteder. Bazar-området og marinaen ligger en 10-minutters spasertur fra hotellet.

Comfort Suites er ett ny renovert hyggelig boutique leilighetshotell som ligger midt i byen på “25 Meterveien”. Hotellet er et perfekt valg for alle som vil bo i egen leilighet midt i byen. Her bor du i gåavstand til Kleopatra Stranden og det hyggelige Damlatas område. Her er ikke mange fasiliteter, men til gjengjeld er det en riktig god stemning. Leilighetene fremstår nye og pene, og hotellets restaurant ”Café Local” er populær, både blant lokale og turister. Maten er god – her serveres både tyrkiske og internasjonale retter – og flere ganger ukentlig er det levende musikk.

Semiz Apart ligger i Oba. Semiz Apart Hotell er et hyggelig leilighetshotell. Hotellet er av eldre dato, men velholdt og har den perfekte beliggenhet tett på både by og strand. Det er ikke er så mange fasiliteter på hotellet, men det er et mindre bassengområde med basseng og barnebasseng samt en hyggelig restaurant. Stranden ligger kun 70 m fra hotellet, og her kan du gratis benytte solsenger og parasoller. På stranden finner du også flere forskjellige former for vannsportsaktiviteter ( mot betaling). I nærheten av hotellet finner du et stort utvalg av butikker og restauranter og til Alanya sentrum kan man ta en lokal bus.

Green Park Apart er ett flott leilighetshotell for store familier. Her finner du store 3 roms leiligheter. Green Park Apart Hotel er kjent for sitt familievennlige miljø og nærhet til flotte restauranter og gjør det enkelt å nyte det beste fra Alanya. På Green Park Apart finner du flere bassenger og vannsklier. Green Park Apart har en perfekt beliggenhet og du kan lett ta deg inn til sentrum med lokal buss og oppleve Alanya by og det store utvalg av restauranter, uteliv og shopping.

- Annonce -