- Annonce -

Hvad er vel mere hyggeligt, end at kunne bevare dine ferieminder ved hjælp af flotte billeder?

Billeder af dig, børnene, måske et romantisk billede sammen med din kæreste eller partner – eller bare nogle gode billeder til din facebook-eller instagramprofil.

Den store fordel ved et professionelt “photoshoot” er at fotografen tager de billeder du ønsker netop som du ønsker dem – og der hvor du ønsker dem i Alanya. Vil du have nogle flotte solnedgangsbilleder, billeder med borgen eller havnen som baggrund, afslappede familiebilleder eller mere modelagtige billeder? Her kan du få det som du vil have det.

Dine billeder vil blive taget i Alanya, og du har måske allerede set det sted, hvor du vil have dine billeder fra? Det kan blive helt som du vil have det, men fotografen kan også komme med forslag.

Fotografteamet Alanya Photography består af en tyrkisk mand som taler tyrkisk og engelsk, og så Tea fra Danmark som taler “skandinavisk”.

Fotografen er naturligvis 100% professionel og Tea assisterer, så at hår og tøj sidder som det skal, og at børnene kigger den rigtige vej. Tea har lang erfaring, og ved alt om hvilke vinkler som fungerer bedst så at du tager dig godt ud på det endelige resultat.

Efter alle billeder er taget bliver der lavet en let redigering så de bliver ekstra flotte. Du modtager mellem 10 til 15 digitale billeder som du så frit kan bruge til din facebook- eller instagramprofil, bruge som gaver til venner og familie eller bare til dig selv som et godt ferieminde.

Til fotoshootet er det en god ting at medbringe vand og måske noget let at spise, da vi måske kommer til at bruge lidt tid på at tage billeder forskellige steder. Tag også gerne med lidt forskelligt tøj, hvis du vil skifte dit tøj ud med noget andet på de forskellige billeder. Tag også gerne noget make-up med.  Der er som sådan ikke make-up eller opsætning af hår inkluderet.

Mixx Travel samarbejder med Alanya Photography og for at booke et fotoshoot kan du kontakte Mixx Travels kontor.

Hva er vel koseligere enn å bevare ferieminnene med vakre bilder?

Bilder av deg, familien, barna, romantiske bilder av kjærestepar eller kanskje du bare vil ha noen vakre bilder til din facebook eller instagram?

Fordelen med en slik fotoshoot er at fotografen tar dine bilder akkurat etter dine ønsker og hvor du vil i Alanya. Ønsker du bilder i solnedgang, ved slottet eller andre severdigheter i byen, familiebilder eller modellbilder? Ja da skal du velge en slik fotoshoot.

Bildene vil bli tatt ute i Alanya og du har kanskje allerede sett et fint sted som du kunne tenke deg å bli fotografert? Som nevnt over blir bildene tatt etter dine ønsker, men fotografen vil også komme med forslag om du er usikker.

Fotograf teamet Alanya Photography består av en tyrkisk mann som snakker tyrkisk og engelsk og danske Tea som snakker skandinavisk.

Fotografen er profesjonell fotograf og Tea assisterer fotografen slik at hår og klær er på rett plass og at barna kikker riktig vei. Tea har god kunnskap med bildetaking så hun vil assistere med vinkler, hvor man skal se slik at man tar seg best ut på bildene.

Etter fotoshooten og redigering av bildene leveres det mellom 10 og 15 digitale bilder som dere fritt kan bruke til sosiale medier, som gaver til familien og et flott ferieminne.

Til fotoshooten er det lurt å medbringe vann og litt snacks da det kan ta litt tid å ta bilder på grunn av forflytting til forskjellige steder. Det kan også være lurt å medbringe forskjellige klær hvis man ønsker å skifte mellom bildene. Det kan også være lurt å medbringe sminke etc.

Makeup og oppsett av hår er ikke inkludert.

Mixx Travel samarbeider med Alanya Photography og for å booke en fotoshoot kan det taes kontakt med Mixx Travel sitt kontor.

- Annonce -