- Annonce -

Boutique hoteller

For jer som ønsker at bo på et mindre hotel med højvægt på livsstil og design. Disse hoteller er ikke en del af en større hotelkæde, og tilbyder ofte værelser med lidt mere personlighed. Boutiquehotellerne i Alanya ligger tæt på stranden, centrum, restauranter og shopping.

 

Anjeliq Downtown hotel har i vinteren 2018/2019 gennemgået en omfattende renovering. Hotellet ligger centralt i Alanya, blot 50 meter fra Kleopatra-stranden, og er ideelt for alle som ønsker at bo i smagsfulde omgivelser nær by og strand. Her er det tydeligt at se at arkitekten har haft fri hænder med at sætte sit eget præg på indretningen. Overalt på hotellet finder du små detaljer, og der er ikke to værelser der er ens. Her bruges cykler som dekorationer på væggen, og to store giraffigurere overvåger restauranten og det åbne køkken, hvor kokkens arbejde kan følges. Hotellet har et lille poolområde med få solsenge. Hotellet har også deres egen welness center med hamam, sauna og massage (alle behandlinger er mod ekstra betaling)

Vær opmærksom på at de fleste værelser vender ud mod hovedvejen, og der derfor kan forekomme trafikstøj – også om natten.
Læs mere om hotellet og priserne HER

 

En Vie Beach er et flot boutique hotel der ligger direkte på Øststranden, og med kun 5 minutters gang fra Alanya livlige marina. Hotellet er eksklusivt indrettet i skandinavisk stil. En Vie Beach er et voksen hotel med en aldersgrænse på 16+. Hotellet består af en anex- og en hovedbygning. I hovedbygningen ligger den populære restaurant som servere lækre retter og flotte cocktails. Her serveres morgenmaden også.   20 af hotellets værelser ligger på strande siden, og her har du hel- eller delvis havudsigt. De øvrige værelser ligger i anex bygningen på den anden side af hovedvejen.

På stranden kan hotellets gæster frit benytte solsenge og parasoller (”Cabanas/ Sun Loungers” er mod ekstra betaling). I hotellets mini-pool kan du køle dig ned på varme dage – den er dog ikke egnet til svømning.
Læs mere om hotellet og priserne HER

 

Yetkin Club Hotel er et hyggeligt hotel for alle som planlægger at tilbringe en afslappende ferie med lange dage ved poolen eller på stranden. Hotellet ligger ca. 12 km fra Alanya og kun 500 meter fra Konakli, hvor der findes et bredt udvalg af butikker og restauranter. Hotellet er omgivet af en smuk og frodig have med små vandfald. Poolområdet er fint – her finder du en god pool med en separart børnepool. Det er nemt at komme til stranden ved at bruge hotellets tunnel under hovedvejen. På stranden finder du strandbaren som severe frokost snacks dagligt,  en børnepool og en legeplads. Her er der også god mulighed for at finde skygge under en af de mange palmer.
Læs mere om hotellet og priserne HER

 

Boutique hoteller

For de som ønsker å bo på et mindre hotell, med høy vekt på livsstil og design. Disse hotellene er ikke en del av en større hotellkjede og tilbyr ofte rom med litt mer personlighet. Boutiquehotellene i Alanya ligger nær stranden, sentrum, restauranter og shopping.

 

Anjeliq Downtown Hotell har gjennomgått omfattende renovering om vinteren 2018/2019. Hotellet ligger sentralt i Alanya, bare 50 meter fra Kleopatra-stranden, og er ideelt for alle som ønsker å bo i smakfulle omgivelser og nær både byen og stranden. Man kan trygt si at arkitekten har hatt frie hender med å sette sitt eget merke på innredningen. Overalt finner du små detaljer, og ikke to rom er innredet likt.  Her brukes sykler som veggdekorasjon, og to store giraff figurer overvåker restauranten og det åpne kjøkkenet, hvor kokkens arbeid kan følges. Hotellet har et lite bassengområde, her finner du et lite basseng og få solsenger. Hotellet har også et eget velværesenter med hamam, badstue og massasjeservice (alle behandlinger mot en ekstra avgift).

Vær oppmerksom på at de fleste rom vender mot hovedveien, og derfor vil det oppstå trafikkstøy – selv om natten.
Lese mer om hotellet og prisene HER

 

En Vie Beach er et flott boutique hotell og ligger direkte på Øststranden, og med kun 5 minutters gange fra Alanyas livlige marina. Hotellet er eksklusivt innredet i skandinavisk stil. Hotellet går også under voksen hotell da det er 16+ aldersgrense her. Hotellet består av en anneks- og en hovedbygning. I hovedbygningen ligger den populære restauranten, som serverer lekre retter og nydelige cocktails. Her serveres også frokosten. 20 av hotellets rom ligger også her, og fra alle rom er det hel- eller delvis havutsikt. De øvrige rom ligger i anneks bygningen like over på den andre siden av hovedveien.

På stranden kan hotellets gjester fritt benytte solsenger og parasoller (”Cabanas/Sun Loungers” er mot betaling). I hotellets mini-basseng kan du kjøle deg ned på varme dage – den er dog ikke egnet til svømning.
Les mer om hotellet og prisene HER

 

Yetkin Club Hotell er et koselig hotell for alle som planlegger å tilbringe ferien avslappende og med lange dager ved bassenget eller stranden. Hotellet ligger ca. 12 km fra Alanya og kun 500 meter fra Konakli, hvor det finnes et godt utvalg av butikker og restauranter. Hotellet er omgitt av en vakker og frodig hage med små bassenger og fossefall. Bassengområdet er bra – her finnes et godt basseng og et separat barnebasseng. Det er lett å komme til stranden ved å bruke tunnelen under hovedveien. På stranden finner du f.eks. Strandbaren som serverer lunsj snacks hver dag og et barnebasseng og en lekeplass. Her er det også mulig å finne skygge under en palme.
Lese mer om hotellet og prisene HER

- Annonce -