- Annonce -

 

GADEHUNDE I TYRKIET

Gadehunde i Tyrkiet er en dansk nonprofit organisation som hjælper gadedyr i Tyrkiet med eksempelvis mad, dyrlæge, medicin, rehabilitering samt en ny start på livet.

Organisationen hjælper både de gadedyr som lever på gaden, i bjergene samt forskellige rescues og shelters, som tager dyrene ind i deres varetægt, når det er nødvendigt for, at de kan overleve.

Det er gadedyr som enten er gamle, syge, mishandlet, misrøgtet, dumpet eller hvalpe/killinger som fx har mistet deres mor – hjælp til frikøb af hunde fra de kommunale shelters og/eller frikøb af hunde som lider under stor misrøgt ved deres ejere.


Fællesnævneren for dem alle er, at de ikke vil være i stand til at overleve uden hjælp.

Vi hjælper med at få hundene raske igen både fysisk og psykisk, så de kan få chancen for en ny start – et nyt liv med deres helt egen familie og for de hunde, hvor det ikke er en mulighed, sørger vi for, at de har. . . . . . . . et godt liv med mad, kærlighed og omsorg så længe de bor enten på et rescue, shelter, i bjergene eller på gaden.

Udover at fodre de mange gadedyr og de mange triste skæbner i bjergene, forsøger vi at få så mange af dem neutraliseret som økonomien tillader – det er typisk hunkøn vi går efter, da det er dem som får hvalpe/killinger, – men det kan også være nødvendigt at gribe ind og neutralisere de stærkeste hankøn, hvis slåskampe udvikler sig med døden til følge for andre hankøn i samme område i parringsperioden.

VORES VÆRDIER:

At hjælpe dyr i nød til et bedre tilværelse og sikre at fysiske og psykiske skader som følge af sult, misrøgt, mishandling og seksuelle overgreb bliver helet og et liv i frygt lægges bag og ny tillid kommer til.

ETIK:

Dyr der neutraliseres eller hjælpes på anden vis sættes tilbage i friheden efter endt behandling, såfremt det er muligt.

Dyr som ikke vil kunne klare sig på gaden/bjergene eller som vil være i overhængende fare ved at blive sat tilbage vil få en blivende plads på et rescue/shelter, hvor de når tiden er inde kan adopteres fra.

Vigtigheden i vores etik er, at vi ikke redder dyr for at deres fremtid vil være et aflåst rum – alle vil foretrække friheden, såfremt det er en mulighed.

VORES MOTTO:

Sammen er vi stærke og sammen kan vi gøre en forskel for rigtig mange triste skæbner og vende livet til noget godt og dejligt.

“Alt om Alanya” sponserer kvit og frit denne opslag, vi vil gerne medvirke til at sprede budskabet om Gadehunde i Tyrkiet, og det fantastiske arbejde der bliver gjort for dyrene, kunne du være interesseret i at adoptere et dyr, saa klik blot paa linket til hjemmesiden herunder.

Alle donationer modtages med kys pote.

HUSK at det ikke er beløbets størrelse der tæller og bare 10 kr. kan mætte en hund eller en kat i et helt døgn.

Mobilepay 592070

Paypal gadehundeityrkiet@gmail.com

Konto 9570 – 13185352

FØLG VORES ARBEJDE – VED AT KLIKKE PAA HUNDEN HERUNDER, og del meget gerne siden.

KLIK HERUNDER FOR ADGANG TIL FACEBOOKGRUPPEN:

KLIK HERUNDER FOR ADGANG TIL WEBSIDEN:


Gadehunde i Tyrkiet (@gadehundeityrkiet) • Instagram-billeder og -videoer

 

 

 

- Annonce -