fly, billige fly, flybilletter til Alanya
- Annonce -

Jo mere du kan spare på flybilletten, jo flere penge har du at shoppe for på ferien.

For mange er prisen en førsteprioritet når der skal bookes rejser til Alanya, og derfor har vi samlet en liste med gode råd til at finde billigere flybilletter.

Læs også: Mixxtravel sommertilbud på rejser til Alanya.

fly, billige fly, flybilletter til AlanyaGuide: Sådan får du den billigste flybillet

Bestil din rejse i god tid

Medmindre du satser på at finde en billig afbudsrejse i sidste øjeblik, kan du som regel spare mange penge på din flyrejse, hvis du bestiller i god tid før du ønsker at rejse. Priserne på flybilletter stiger nemlig ofte én til to uger før afrejsetidspunktet, og det er derfor en god ide at bestille før det.

Hver fleksibel med rejsetidspunkt

Hvis du kan være fleksibel med rejsetidspunkt, så får du også større frihed til at finde den rigtige flybillet til billige penge.

Flybilletter stiger som regel omkring weekenden. Kan du undlade at rejse en torsdag eller fredag og vælge hjemrejse en anden dag end lørdag/søndag, så kan du ofte finde billigere flybilletter. Tirsdage er f.eks den billigste rejsedag i mange tilfælde. Hvis du samtidig kan flyve meget tidlig ud om morgen og hjem meget sent om aften/nat får du også de billigste afgange. Jo mere ubelejligt tidspunkt du flyver på, jo billigere flybilletter får du.

Fleksibilitet med lufthavn

Tjek flere forskellige lufthavne til afrejse og ankomst. Afstandene er små i Danmark. Ved at være åben over for valg af lufthavn kan du spare mange penge.

Bor du f.eks i Jylland, kan du søge på måde Billund og Aalborg, men du på Sjælland kan søge på både Københavns lufthavn og Malmö.

Rejs uden for højsæsonen

Hvis du rejser uden for højsæsonen, kan der være mange penge at spare. Nogle gange kan det dreje sig om blot få dage før eller efter højsæsonen, men det er nok til at skabe store besparelser på flybilletterne.

Fly til alanya, alanya fly, flybilletter guide,
Vejret i Alanya er skønt fra omkring April til September, så du behøver ikke rejse i højsæsonen for at opleve solskin.

Søg efter to enkeltbilletter – og spar penge

I nogle tilfælde kan det betale sig at købe to enkeltbilletter i stedet for en returbillet. Prøv dig frem med flere søgninger – der kan være penge at spare.

I nogle tilfælde er det dog modsat. Flyselskabet Turkish Airlines sælger deres flybilletter billigst, hvis du køber returbilletter hos dem. Prøv dig frem med forskellige søgninger.

Vær opmærksom på gebyrer

Nogle flyselskaber viser altid total-priser. Andre selskaber kræver ekstra for bagage, check-in gebyrer, mad på flyveturen, betaling med kreditkort og brændstoftillæg.

Når du bestiller din billet er det derfor vigtig at sammenligne slutprisen.

Mellemlandinger

Hvis du køber en flybillet, hvor du skal mellemlande er der nogle forhold du skal være særlig opmærksom på.

Og dine rettigheder i tilfælde af, at du mister et planlagt forbindelsesfly afhænger af, hvordan du har købt billetterne.

Hvis du har købt en samlet billet:

Rejsearrangøren/flyselskabet skal hjælpe dig videre og er den ansvarlige for at hjælpe dig hvis du misser en omstigning, når du har købt en samlet billet med en indlagt mellemlanding.

Oftest får du udleveret bording pass til begge rejse når du har købt en samlet billet med en indlagt mellemlanding. Hvis du ikke får udleveret bordingpasset til den sidste flyrejse skal du under mellemlandingen have udstedt boarding pass fra transfer disken og ikke fra check-in skranken. Du finder transfer disken i transitområdet, og du skal derfor ikke forlade transitområdet, medmindre personalet har oplyst andet.

Hvis du har købt separate billetter:

Når du selv har sammensat din rejse med billetter fra flere forskellige flyselskaber er du som udgangspunkt selv ansvarlig for, at der er tid nok til at skifte fly. Dette gælder også i tilfælde af at der kommer forsinkelser på dit fly.

 

- Annonce -