- Annonce -

Mixx Tours er et samarbejde mellem Mixx Travel, Dolphin Travel og Alt om Alanya. Vi forsøger hver uge at sammensætte et program med uforglemmelige oplevelser og skønt socialt samvær. Se de enkelte udflugter og oplevelser på www.mixxtours.dk

Et tyrkisk hamam

Når du besøger tyrkiet er et tyrkisk bad en helt speciel oplevelse. Stemningen og den herlige tradition hvor du bliver skrubbet og din hud bliver som ny. I århundreder har man brugt denne fantastiske form for wellness, som er godt for såvel huden, kroppen og sindet.

Vi anbefaler Aqua Sanita Spa på White gold Hotel og Zenn Spa og Hamam.

En Bådtur

Alanya er så smuk fra søsiden. En dag på havet med kølende svømmeture, storslået naturoplevelser og hvor man virkelig slapper af er også et must see. Hvis du er til fred og ro skul du sikre dig at det ikke er en båd med disko dasko, er du til fest og farver er en disko boat tur om aftenen en god ide. Er du til romantik og hygge er en sunzet tur det helt rigtige valg. Spørg din guide om tid og sted for bådture.

Dim Cay

Dim floden med dens kølige vand, smukke natur og herlige stemning er altid et besøg værd. Her hygger de lokale om søndagen ved den svale flodbred og her kan man spise god lokal mad, få en forfriskende dukkert og opleve den helt specielle frodighed der er langs floden.

Dim Cave

De 360 meter dybe drypstenshuler er absolut også et besøg værd. Smukt, storslået og med en helt speciel atmosfære. Er man gangbesværet er det ikke den rigtige tur, men ellers er det også et must see i herlige Alanya.

Turkisk morgenmad

Et ægte tyrkisk morgenbord er en skøn start på dagen. Et overflødighedshorn af hjemmelavede ting og sager. En farvesymfoni med alt det bedste af frugt og grønt, æg, ost, brød og marmelader. Det er stærkt vanedannende og noget mange gør i weekenden.

Et frisør besøg

Prøv en af de lokale frisører og få dig en helt speciel oplevelse. Bliv sæbet ind og glatbarberet, få fjernet hårene i øre, næse og nakke, nyd den herlige massage. Og glæd dig over prisen der er ualmindelig lav efter dansk standard.

Det tyrkiske køkken

I et turistområde som Alanya er der selvfølgelig også nogle turistfælder. Find en god tyrkisk restaurant med et lokalt menukort og oplev det ægte tyrkiske køkken, som igen og igen bliver kåret som et af verdens bedste. Spørg din Mixx guide til råds og lad dem evt. bestil bord og pick up til jer.

Borgen, skibsværftet og Red Tover

Alanya har så meget historie at byde på. En tur på Borgen, det gamle skibsværft og Red Tower er også en fantastisk måde at få et strejf af historiens vingesus. Uanset hvor ofte man besøger disse skønne steder bliver man igen og igen begejstret og hver gang ser og oplever man nye ting.

Se mere om Mixx Tours udflugter og events på www.mixxtours.dk eller spørg din guide til råds.

- Annonce -