Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,
- Annonce -

Cleopatra siden af Alanya er mange skandinavers foretrukne bydel i Alanya.

Cleopatra siden byder på en af Alanya bedste strande, et stort udvalg af parker og legepladser, mange lækre lokale restauranter og vigtigt af alt mange lækre hoteller.

I denne artikler præsentere vi dig for 7 skønne hoteller på Alanya Cleopatra side. Alle hotellerne kan bookes via Mixx Travel.

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Cleopatra Golden Beach

Cleopatra Golden Beach er et fint mellemklassehotel, kun et stenkast fra Kleopatra Stranden, og en kort spadseretur fra Alanya centrum. Hotellet er et fint valg for alle, der gerne vil bo tæt på både strand og by, og ikke stiller store krav til mange faciliteter på hotellet.

Hotellet består af 4 bygninger, og hele hotellet er nyrenoveret. Til hotellet hører også en lille pool med integreret børnepool og en lille solterrasse med få solsenge. Langt de fleste foretrækker dog at tilbringe dagen på stranden, hvor hotellet har sit eget område (strand nr. 13). Her kan man benytte solsenge og parasoller mod betaling.

I hotellets spa-center kan du slappe af og forkæle dig selv med både tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger er mod betaling).

Læs mere og book hotellet her

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Hotel Kleopatra Ramira

Hotel Kleopatra Ramira (tidligere Vega Star Hotel) er et nyrenoveret 4 stjernet med All Inclusive. Hotellet er beliggende i et lokalt område af Alanya, og i gåafstand til både centrum og Alanyas populære Kleopatra strand. Du finder både tirsdagsmarkedet og grøntsagsmarkedet, som hver dag bugner af frisk frugt, grønt og fisk, tæt på hotellet. Hotellet består af 3 bygninger. Kleopatra Ramira Hotel er et oplagt valg for både familier, voksne og unge, der ønsker at bo i gåafstand til både centrum og strand.

Hotellet har to pool områder, hvoraf det ene har en vandrutsjebane og en børnepool. Derudover arrangerer hotellet gratis bus-service til og fra Kleopatra stranden et par gange dagligt (i højsæsonen). Du finder flere af de lokale bybusser tæt ved hotellet, så det er hurtigt og nemt at komme til og fra centrum.

På hotellet finder du også et mindre spa-center, en legeplads for de mindste, samt underholding både i dag- og aftentimerne.

Læs mere og book hotellet her

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Anjeliq Downtown Hotel

Anjeliq Downtown Hotel har i løbet af vinteren 2018/2019 gennemgået en omfattende renovering, og hotellet fremstår nu som helt nyt. Hotellet ligger centralt i Alanya, kun 50 m fra Kleopatra Stranden og er ideelt for alle, som vil bo i smagfulde omgivelser og tæt på både by og strand.

Man kan roligt sige, at arkitekten har haft frie hænder til at sætte sig eget præg på indretningen. Overalt finder du små finurlige detaljer, og ikke to værelser er indrettet ens. Her bruges cykler som vægudsmykning, og to store giraf-figurer overvåger restauranten og det åbne køkken, hvor kokkens arbejde kan følges.

Til hotellet hører et lille pool område med en lille pool og få solsenge. Hotellet har også sit eget wellness center med hamam, sauna og mulighed for massage

Læs mere og book hotellet her

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Alaaddin Beach hotel

Hyggeligt voksenhotel med halvpension, lige ved stranden og i gåafstand fra centrum. Alaaddin Beach hotel er et perfekt valg for par og voksne som ønsker direkte adgang til stranden og som samtidig ønsker shopping, basarer, markeder og Alanyas brede udvalg af restauranter, barer og udeliv tæt på.

Dette populære hotel blev bygget i 1965 og gennemgik en omfattende renovering i 2013, hvor der ligges stor vægt på design. De fine mosaiksten giver hotellet en snert af arabisk berøring og hotellet som helhed er indbydende og moderne.

Fra pool området har du udsigt over stranden og du kan bogstavlig talt ligge på en solseng i poolen. På stranden finder du et stort udvalg af vandsports aktiviteter.

Både buffeten og A’la cart restauranten ligger med udsigt over havet. Herfra kan du nyde solnedgangen mens du nyder en fin middag eller en farverig drink. Hotellet har et mindre spa-center. Gratis Wi-Fi er tilgængelig i hotellets fællesområder.

Hotellet arrangerer jævnligt poolparties og andre arrangementer som kan medføre høj musik. Hotellets restaurant er også åben for gæster som ikke bor på hotellet.

Læs mere og book hotellet her

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Kleopatra Tac Apart

Kleopatra Tac Apart er et godt lejlighedshotel, beliggende centralt i Alanya, ca. 250 m fra Kleopatra Stranden. Her er ikke mange faciliteter, men ønsker du at bo i gåafstand til Alanya centrum, og vil du gerne have mulighed for selv at kunne tilberede lette måltider, er Kleopatra Tac Apart et godt valg.

Her er en godt poolområde med pool, børnepool og solterrasse med solsenge og parasoller. I hotellets restaurant spiser man godt, og om aftenen er der rig mulighed for at hygge sig med en drink i poolbaren.

Læs mere og book hotellet her

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Caligo Apart

Caligo Apart er et charmerende og hyggeligt lejlighedshotel med en helt fantastisk beliggenhed. Hotellet har igennem flere år har været et meget populært blandt skandinaviske gæster. Mere centralt kan du næsten ikke bo! Hotellet ligger ca. 50 m fra til Damlatas drypstens-grotten og Alanyas Arkæologiske Museum og kun ca. 500 m fra marinaen.

Hotellet består af 5 mindre bygninger, og overalt på området er du omgivet af smukke buske og træer. Det lille pool område, hvor du finder en pool og en børnepool egner sig fint til en dukkert, men med Kleopatra stranden kun ca. 30 m fra hotellet, vil det nok være her du vil foretrække at tilbringe dagen.

Restauranten bliver hurtigt de fleste gæsters samlingspunkt. Her serveres morgenmaden, og du kan også købe både en let frokost og aftensmad, hvis du ikke har lyst til at forlade hotellet.

Læs mere og book hotellet her

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Sultan Sipahi Resort Hotel

Dejligt 4 stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed i det hyggelige Damlatas område. Kleopatra stranden ligger kun 50 m fra hotellet – du skal blot krydse vejen for at få sand mellem tæerne.

Hotellet består af 3 mindre blokke, bygget omkring 2 swimmingpools – heraf en med vandrutsjebane – børnepool og en hyggelig solterrasse.

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med indendørs pool, lille fitness rum, tyrkisk bad, sauna og massage. I højsæsonen arrangerer hotellet jævnligt aktiviteter og underholdning for både børn og voksne.

Læs mere og book hotellet her

 

- Annonce -