alanya, butiker i Alanya, shopping i Alanya
- Annonce -

Alanya´s kommune har netop offentliggjort en række billeder på deres Facebook side med det tyrkiske Zabita politi i gang med at midlertidigt lukke virksomheder i Alanya.

I alt er der tale om seks forskellige forretninger, som har fået forsejlet deres virksomheder i 3 til 5 dage med hængelåse.

4 af virksomhederne er blevet lukket p.g.a chikane, som inkludere at råbe efter turister på gaden, i forsøg på at få dem til at besøge stedet. 2 af stederne er blevet lukket p.g.a vold.

Alanyas kommunes politimester Hasan Ali udtaler på Alanya kommunes hjemmeside i forbindelse med den overstået aktion Med den myndighed som borgmesteren i Alanya, Adem Murat Yücel, har givet os, gennemfører vi vores inspektioner for at sikre byens disciplin. Vores kamp med virksomheder eller enkeltpersoner, der forårsager ubehag for både indenlandske og udenlandske gæster vil fortsætter”

alanya, butiker i Alanya, shopping i Alanya

Når karantæne tiden er over, vil Zabita fjerne deres hængelåse fra virksomhedernes forretninger.

Sådan kontakter du Zabita

Hvis du står i en situation hvor du har brug for Zabita så kan du hurtigt ringe 153 på din telefon. Zabita er tilgængelige 24 timer i døgnet hele året rundt (og i tyrkiske helligdage)

Zabita bør kontaktes hvis du f.eks oplever chikane af forretninger, bliver truet eller er blevet snydt.

Det ikke er en akut situation, så kan Zabita i Alanya også kontaktes på zabita@alanya.bel.tr

- Annonce -