Mixx travel, black week, billige rejser til Alanya,
- Annonce -

Vil du gerne til Alanya i 2020?

Så kan du lige nu spare op til 1500 kr. på pakkerejser med Mixx Travel. BRUG RABATKODEN: BLACK500 sidst i bestillingsprocessen lige inden betaling!

Skynd dig at booke din rejse, da der kun er få pladser pr. afgang! Rabatkoden BLACK500 gælder i perioden man. d. 25/11 kl. 07:00 til og med søn d. 1/12 kl. 23:59. Det betyder også der ingen grund er til at vente til fredag, for rejserne bliver IKKE billigere fredag 29/11.

På Mixx travel er der i forvejen stærke tilbud med op til kr. 1.000,- pr. pers. i bestil-tidlig-rabat. På de tilbud lægger Mixx travel yderligere kr. 500,- pr. pers. i rabat. Dvs at du kan opnå helt op til kr. 1.500,- i rabat pr. pers.!

Vilkår for Black week på Mixx Travel
  • Brug rabatkode: BLACK500
  • Black Week gælder på ALLE PAKKEREJSER med afrejse i perioden mellem d. 20/4 og d. 30/9 på 1 uges rejser.
  • Black Week gælder i perioden man. d. 25/11 kl. 07:00 til og med søn d. 1/12 kl. 23:59.
  • Rejserne skal bestilles online.
  • Rabatterne gælder pr. pers inkl. børn. Ekskl. spædbørn mellem 0-2.
  • Gælder ikke rejser, der er bestilt tidligere.
  • Depositum på kr. 1.000,- pp. skal betales samtidig med bestillingen.
  • Rejsen kan ikke annulleres.
  • Bagage er inkl. Mad ombord ekskl.

Du kan f.eks besøge disse skønne Alanya hoteller

 

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Cleopatra Golden Beach

Cleopatra Golden Beach er et fint mellemklassehotel, kun et stenkast fra Kleopatra Stranden, og en kort spadseretur fra Alanya centrum. Hotellet er et fint valg for alle, der gerne vil bo tæt på både strand og by, og ikke stiller store krav til mange faciliteter på hotellet.

Hotellet består af 4 bygninger, og hele hotellet er nyrenoveret. Til hotellet hører også en lille pool med integreret børnepool og en lille solterrasse med få solsenge. Langt de fleste foretrækker dog at tilbringe dagen på stranden, hvor hotellet har sit eget område (strand nr. 13). Her kan man benytte solsenge og parasoller mod betaling.

I hotellets spa-center kan du slappe af og forkæle dig selv med både tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger er mod betaling).

Læs mere og book hotellet her

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Alaaddin Beach hotel

Hyggeligt voksenhotel med halvpension, lige ved stranden og i gåafstand fra centrum. Alaaddin Beach hotel er et perfekt valg for par og voksne som ønsker direkte adgang til stranden og som samtidig ønsker shopping, basarer, markeder og Alanyas brede udvalg af restauranter, barer og udeliv tæt på.

Dette populære hotel blev bygget i 1965 og gennemgik en omfattende renovering i 2013, hvor der ligges stor vægt på design. De fine mosaiksten giver hotellet en snert af arabisk berøring og hotellet som helhed er indbydende og moderne.

Fra pool området har du udsigt over stranden og du kan bogstavlig talt ligge på en solseng i poolen. På stranden finder du et stort udvalg af vandsports aktiviteter.

Både buffeten og A’la cart restauranten ligger med udsigt over havet. Herfra kan du nyde solnedgangen mens du nyder en fin middag eller en farverig drink. Hotellet har et mindre spa-center. Gratis Wi-Fi er tilgængelig i hotellets fællesområder.

Hotellet arrangerer jævnligt poolparties og andre arrangementer som kan medføre høj musik. Hotellets restaurant er også åben for gæster som ikke bor på hotellet.

Læs mere og book hotellet her

Anjeliq Downtown Hotel

Anjeliq Downtown Hotel har i løbet af vinteren 2018/2019 gennemgået en omfattende renovering, og da hotellet igen slog dørene op i foråret 2019, fremstod hotellet som helt nyt. Hotellet ligger centralt i Alanya, kun 50 m fra Kleopatra Stranden og er ideelt for alle, som vil bo i smagfulde omgivelser og tæt på både by og strand.

Man kan roligt sige, at arkitekten har haft frie hænder til at sætte sig eget præg på indretningen, og er moderne og unik. Overalt finder du små finurlige detaljer, og ikke to værelser er indrettet ens, hvilket også giver en god grund til at besøge hotellet mere end én gang. Her bruges cykler som vægudsmykning, og to store giraf-figurer overvåger restauranten og det åbne køkken, hvor kokkens arbejde kan følges på tæt hånd.

Til hotellet hører et lille pool område med en lille pool og få solsenge. Hotellet har også sit eget wellness center med hamam, sauna og mulighed for massage (alle behandlinger mod betaling).

Læs mere og book hotellet her!

Palmiye Beach Hotel

Drømmer du om at bo lige ud til Kleopatra Stranden? Så er Palmiye Beach Hotel det helt rigtige valg for dig.

Her er ikke et stort udvalg af faciliteter, men med hotellets fantastiske beliggenhed er det heller ikke nødvendigt. Tættere på stranden kan du næsten ikke bo, hvis du samtidig også gerne vil bo i byen, med dens mange muligheder for oplevelser, shopping og store udvalg af restauranter og barer lige uden for døren.

Dagene kan tilbringes på en liggestol på stranden, kun afbrudt af en dukkert i havet nu. Der er også rig mulighed for at prøve kræfter med alverdens former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). Til hotellet hører også en lille pool. Bryder du dig ikke om at få sand mellem tæerne, kan du i stedet benytte hotellets egen solterrasse, som også har direkte udsigt til havet.

Palmiye Beach er inkl. morgenmad, men du har nu også mulighed for at bestille frokost og/eller aftensmad hjemmefra – lige præcis når det passer dig.

Læs mere og book hotellet her!

Hoteller i Alanya, Alanya cleoptra siden, Hoteller på Alanyas cleopatra siden,Sultan Sipahi Resort Hotel

Dejligt 4 stjernet hotel med en rigtig god beliggenhed i det hyggelige Damlatas område. Kleopatra stranden ligger kun 50 m fra hotellet – du skal blot krydse vejen for at få sand mellem tæerne.

Hotellet består af 3 mindre blokke, bygget omkring 2 swimmingpools – heraf en med vandrutsjebane – børnepool og en hyggelig solterrasse.

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med indendørs pool, lille fitness rum, tyrkisk bad, sauna og massage. I højsæsonen arrangerer hotellet jævnligt aktiviteter og underholdning for både børn og voksne.

Læs mere og book hotellet her

Hawaii Suite Beach Hotel

Hawaii Suite Beach Hotel er et godt mellemklassehotel beliggende ca. 1 km fra Alanya centrum. Hotellet er et godt udgangspunkt for alle, som ikke stiller krav til mange faciliteter på hotellet, men gerne vil bo tæt på stranden.

Poolområdet er ikke så stort – men der er pool, børnepool og en mindre solterrasse med liggestole og parasoller. Til gengæld ligger Øststranden kun 50 m fra hotellet. Her kan du leje solsenge og parasoller. I hotellets lille spa center kan du nyde både et traditionelt, tyrkisk bad samt massage.

Læs mere og book hotellet her!

 

- Annonce -