Cleopatra ink alanya, alanya cleopatra ink, tatovør i alanya, alanya tatovering
- Annonce -

Alanya er blevet en populær feriedestination, når det kommer til tatoveringer.

Prisen på tatoveringer i Tyrkiet er langt under de skandinaviske priser, men hvad der måske er endnu vigtigere er, at nogle af Europas bedste tatovører arbejder her.

Tatovører fra Cleopatra ink rejser hvert år til Europa, for at deltage i de internationale tatoo konkurrencer. Og hver år tager de priser med hjem til Alanya og Cleopatra ink.

Cleopatra ink alanya, alanya cleopatra ink, tatovør i alanya, alanya tatoveringCleopatra ink har over de sidste år vokset deres forretning fra at være en almindelig tatovør i 2014, til Tyrkiets største tatovør og dags dato kan de stolt pralle af at være Europas største tatovør firma.

Cleopatra Ink har 4 tattoo shops i Alanya centrum og total 20 shops fordelt i Alanya og verden. Målet er at åbne 50 Cleopatra Ink shops.

Cleopatra Ink har 600 ansatte, hvoraf 150 af den er tattoo artist fra hele verden. Cleopatra Ink har også tatoveret mange kendisser herunder danske sangere og fodboldspillere.

Cleopatra ink alanya, alanya cleopatra ink, tatovør i alanya, alanya tatovering
En af de 20+ Cleopatra Ink forretninger.

Alt om Alanya har i samarbejde med Cleopatra ink lavet en 5 trins guide, til dig som ønsker den perfekte tatovering i Tyrkiet.

1. Få lavet dit tattoo design – ganske gratis.

En hver god tatovering, starter med et godt design. Cleopatra ink tilbyder gratis at hente dig på dit hotel eller i din lejlighed. Derefter mødes du med din tattoo artist og snakker design og ønsker for din tatovering.

Skal den være i farver eller sort/hvid, med skygger eller måske 3D? Cleopatra bestræber sig på at opfylde hver enkel kundes ønske og design af tatovering er altid gratis – også selvom du senere skulle fortryde.

På dette møde gennemgår Cleopatra Inks service personale også hvordan du skal pleje din hud inden tatoveringen. Det er mest almindeligt at blive tatoveret på den sidste dag i din ferie, så du kan solbade og svømme uden begrænsninger på din ferie.

 

2. Tjek hygiejnen og produkterne

Når du får lavet en tatovering, lige meget hvor i verden det er, så bør du altid selv lave en kontrol af hygiejnen og de produkter der tatoveres med. Spørg ind til hvordan de rengøre, sterilisere deres udstyr og bed om at få lov til at se farverne der skal tatoveres med og scan koderne på flaskerne.

Hos Cleopatra ink har hver tattoo artist sin egen assistent som hjælper med alt udstyr. Cleopatra ink har også udelukkende produkter fra Europa og deres shops følger alle europæiske standarter.

3. Assistance på dit sprog

Det kan være skræmmende at få en tatovering i udlandet, blandt pga de sproglige misforståelser. Tatoveringer er et detaljeret arbjede, og det er derfor vigtigt der ikke opstår misforståelser mellem dig og tatovøren.

Cleopatra Inks tatovører taler som udgangspunkt engelsk, men har tolke ansatte som taler dansk, svensk, norsk, tysk, engelsk og hollandsk. Tolkeservice er en gratis del af Cleopatra Inks service.

4. Hjælp til problemer og ufærdige tatoveringer

Cleopatra Ink understreger der yderest sjældent sker fejl eller opstår situationer hvor en tatovering ikke når at blive færdig. Ikke destro mindre er ingen perfekte og det har Cleopatra Ink også taget højde for.

Skulle din tatovering, mod alt forventning, ikke nå at blive som ønsket inden du rejser fra Alanya, så har Cleopatra ink tatovører i Danmark. De hjælper dig med at få den perfekte tatovering du har igangsat, så du kan blive en glad og tilfreds kunde.

Cleopatra ink har allerede tatovør shops i Finland og Norge og indenfor kort tid åbner der 3 shops i Danmark. Det forventes de bliver åbnet i København, Århus og Nykøbing falster.

5. Pleje er den færdige tatovering

Når din tatovering er færdig, skal den plejes. Cleopatra Inks service personale gennemgår med dig, hvordan du bedst mulig kan pleje din tatovering, så du får det flottest mulige resultat når tatoveringen er helet.

Cleopatra Ink sælger også en after-care pakke i deres shops med forskellige produkter, herunder creme og alkohol, som hjælper til det flottest mulige resultat. Selv hvis du ikke er blevet tatoveret i Cleopatra Ink er du velkommen til at købe deres after-care pakke.

Kontakt Cleopatra Ink i Alanya

Åben hver dag fra kl 09.00 – til sidste kunde.

Facebook: www.facebook.com/cleopatraink

Instagram: @cleopatraink7

Hjemmeside: cleopatraink.com

Telefon: +90 549 646 97 02

- Annonce -