- Annonce -

MYSTERY STEAK HOUSE – ALANYA

Har du lyst til at spise rigtig god og lækker mad, jamen saa ligger anbefalingen absolut paa Mystery Steak house – Maden er veltilberedt, af de bedste raavarer, betjeningen er helt i top, og personalet er virkelig flinke, søde og hjælpsomme.

Indehaveren af​​”Mystery steak house” er Mehmet Subasi, han aabnede stedet i 1996, det er intet under at Restauranten stadig eksisterer i bedste velgaaende, God service, lækker mad, og hyggelig beliggenhed på Damlatas.

Kokken Yakub Arslan, har været med næsten fra starten, han blev ansat for 22 Aar ​​siden, han er der ogsaa stadig, og er der nogen der kan lave mad, saa er det helt sikkert Yakub, han viste mig rundt i køkkenet, da jeg var. paa besøg, ALT er rent og pænt (og jeg kom uanmeldt) – Yakub fortalte mig ogsaa om sine hjemmelavede saucer, jeg fik ogsaa lov at smage, sikken smag, virkelig lækkert, jeg spurgte om jeg kunne faa bare een af ​​opskrifterne, men NEJ , det er KUN mig der kender den sagde han 🙂
Ali har været ansat paa Mystery Steakhouse i 7 Aar, det er en god arbejdsplads, der ogsaa passer godt paa sit personale.

 

Paa MYSTERY STEAK HOUSE kan man næsten faa al slags mad, de laver Tyrkisk mad, international mad, Mexicansk mad, og som Yakub siger i videoen, kan han ogsaa nemt lave Dansk mad.

De har ogsaa et fint udvalg i alkoholiske drikkevarer, sammensat øl, og TUBORG har de ogsaa – Restauranten er ogsaa kendt for deres virkelig gode Irish Coffee.

Naar man bestiller mad paa MYSTERY STEAK HOUSE, faar man altid det lækre Lavas brød (ogsaa kaldet ballon brød) til forret, og lidt forskellig dip.

Giv dig selv den oplevelse, det er at spise paa Restauranten, det er et sted, man altid vender tilbage til – Personligt er det en af ​​mine favoritter, jeg kommer der ret ofte, og jeg nyder maden, atmosfæren, betjeningen og ikke. . . . . mindst en lille snak med personalet, et sted man altid føler sig velkommen – Et sted man altid føler sig godt tilpas.

 

Adresse:  Çarşı, Damlataş Cd. No:71, 07400 Alanya
Telefon:  (0242) 513 51 64

Aabningstider : Hver dag fra kl. 09.00 til 01.00

Du kan læse på Tripadviser her : https://www.tripadvisor.com.tr/Restaurant_Review-g297961-d6972840-Reviews-Mystery_Steak_House-Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html

- Annonce -