- Annonce -

Linedance ferie for alle på – Hotel Boulevard & Villa Sunflower – Alanya

2 ugers rejserne er UDSOLGT fra Kastrup

Denne gang prøver vi noget nyt, og det er der en ganske god grund til – fordi det stort set i aar har været umuligt at finde et Hotel, der holder længere end til 31/10, saa er beslutningen faldet på af vi den første. uge. . skal inkvarteres paa Hotel Boulevard, og den anden uge paa Villa Sun Flower – Begge disse skønne Hoteller har 4 stjerner, der er All incl. og gode dansefaciliteter.
Vi danser paa ALLE niveauer, lige fra absolut begynder til avanceret, saa hos os er der plads til alle.

Har du lyst til at rejse med os på linedance ferie i Tyrkiet, er du som de fleste… kan du lide at blive lidt forkælet og have det sjovt, med masser af dans, hygge, socialt samvær og søde mennesker – Så tag med os, og oplev hele 2 dejlige Hoteller – Indkvartering i pæne, store og velindrettede værelser, samt god Tyrkisk mad.
Send gerne en mail hvis du har spørgsmål vedr. rejsen -Du kan kopiere mailadressen, og sætte den ind i din browser, og sende en mail. sunshinecowgirl1960@gmail.com

Vi flyver med Sunexpress, indtjekket bagage 20 kilo, haand bagage 8 kilo, er inkl. I din billet pris.
Nedenstående priser er gældende så længe der er plads ombord på flyet og på Hotellet – Hurtig tilmelding anbefales, da vi har begrænsede pladser på visse afgange.

Hvad får du for pengene :

Flybillet, fra enten Billund, Aalborg eller Kastrup/retur, til Antalya/Tyrkiet Lufthavn

Transfer fra Antalya Lufthavn til Hotel Boulevard Hotel/Villa Sun Flower/retur

Konkursdækning via rejsegarantifonden

Lufthavnsafgifter er betalt

Indkvartering på 4**** Dejlige Hoteller med All Inclusive

Balkon på alle værelser

3 hovedmåltider, bestående af Morgenmad, Frokost og Aftensmad samt snacks ALLE dage + Diverse andre spiselige ting, Kaffe te, saftevand til alle måltider

Lokale producerede drikkevarer også alkoholiske, sodavand, Øl, Rød og Hvidvin, Raki, Vodka, Gin mm fra kl. 10.00 til 23.00 HVER DAG

Gratis brug af sol stole og parasoller på Hotellerne

Gratis Pool Bar inden for de angivne tidspunkter

Linedance workshop (dans næsten hver formiddag, og aften – Vi danser fra kl. 9.30 til 13.00/13.30, og igen fra kl. 20.00/20.30 til 23.00, undtaget fridagene (Se aktivitets kalenderen )

Ca. 7 timere dans/workshop i gennemsnit pr. dag – enkelte halve fridage

DJ hver aften til at passe danselisten

Vi har rigtig gode udendørs omraader til raadighed, samt overdækkede lokale, i tilfælde af en regnvejrsdag.
Ved. evt. ændringer fra deltagernes side, må forventes at man betaler ændringsgebyr.

OBS OBS – Skulle der mod forventning ske noget uforudset, så rejsen ikke kan gennemføres, dette gælder ogsaa vedr. Cocid 19, bliver det indbetalte beløb refunderet.
Hvis der ikke er tilmeldinger nok til begge uger, kan rejse evt. bliver ændret til en uge, her er der ingen refusion/tilbagebetaling, da man selvfølgelig ikke betaler for den uge der bliver aflyst.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til Tyrkiet, og til at gøre dine rejsedrømme til virkelighed


Kursusleder & instruktør Marie Sørensen (Sunshine Cowgirl)
Hjælpe instruktører – Oscar The Cowboy
Send gerne en mail hvis du har spørgsmål vedr. rejsen
sunshinecowgirl1960@gmail.com

Vi rejser fra Kastrup, Billund og Aalborg (KUN afrejse fra Aalborg i den første uge, ekstra betaling for Aalborg + 400,00) Søndag D. 23 til 30. oktober –
Hvis du ønsker at rejse med 2 uger, er det IKKE muligt kl. . . . . . . .
rejse fra Aalborg.

Vi flyver både fra København, Aalborg og Billund
VIGTIGT.
(der er et ekstra gebyr til flyselskabet paa. Kr. 400,00, for afrejse fra Aalborg, Parkering er gratis i Aalborg lufthavn, men det forkorter jo rejsetiden nogle timer, ved ikke at skulle køre til Billund, og benzinen sparer man ogsaa. )
Alle priser herunder er pr. person i delt dobbeltværelse + evt. eneværelses tillæg kr. 700,00 for pr. uge

OBS – Priserne er med forbehold, da der grundet de stigende oliepriser kan komme en mindre ekstra brændstofafgift på selve flybilletten, nogle flyselskaber har allerede paalagt en brændstofafgift.

Boulevard Hotel – 1 uge – Fra 23 til 30 oktober – Vi danser på alle niveauer – Pris: 4799,00 /minus 400,00 for ikke dansere)

2 ugers rejserne er UDSOLGT fra Kastrup
Boulevard Hotel og Villa Sun Flower – 2 uger – Fra 23. oktober til 6. november – Vi danser på alle niveauer – Pris: 6999,00 /minus 800,00 for ikke dansere)

I nedenstående priser er omfattet – Flybillet, Indkvartering, All. Inclusive, Transfer til og fra Lufthavnen, Konkursdækning(rejsegarantifonden) – Linedance workshops, og dans – Samt balkon på ALLE værelser – Og Transfer fra Boulevard Hotel til Villa Sun Flower den 30. oktober.

BETALING
Depositum er lydende på Kr. 1500,00 , som skal betales til Mixx Travel ved reservation (jeg sender en ordrebekræftelse), restbeløbet betales ca. 50 dage inden afrejsen – Alle indbetalinger sker direkte til Mixx Travel
ALT er betalt hjemme fra.

Alle retter serveres som åben buffet. Lokale producerede alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, der er fælles i tidsrummet 10:00 – 23:00. Importerede drikkevarer, drikkevarer på flaske, friskpresset juice, tyrkisk kaffe er mod betaling.

Linedance information:

Der danses linedance hver dag – Aktivitetskalenderen vil hænge på Hotellet, så man hver dag kan se, hvad der foregår den pågældende dag – Ligeledes kan man se på opslagstavlen, hvilke danse der undervises hver dag, så man har mulighed for. F.eks at holde en fri formiddag, hvis man nu i forvejen kan en af​dansene.

Der vil også være masser af linedance hver aften, nogle aftener med forudlavede ønsker (ønsker fra jer) og andre aftener med recap af de udlærte danse.

Der tilbydes masser af udflugter, hvis man har lyst til det en dag, eller bare en halvdags tur måske, dette vil der bl.a ​​blive informeret om under velkomstmødet, samt informationer vil hænge på opslagstavlen – Vær OBS. På at Tyrkiet er UDEN for EU, mht din rejseforsikring – HUSK at tegne rejseforsikring.

HUSK også at tegne en rejseforsikring/Afbudsforsikring der dækker VERDEN, da Tyrkiet er uden for EU. Kontakt dit forsikringsselskab.


Tilmelding er bindende.

En normal dag vil bestå af ca. 7 timers dans/Workshop, dog med enkelte halve fridage – Aktivitets kalender tilsendes inden afrejsen.

Mixx Travel er vores tekniske rejsearrangør

TILMELDING:
Du kan sende en e.mail til sunshinecowgirl1960@gmail.com med følgende oplysninger:

1 Dit navn som det staar i dit pas
2 Din fødselsdato og aar (ikke personnummer)
3 Afrejse lufthavn
4 Ønsker du eneværelse eller dobbeltværelse
5 Ønsker du en eller 2 uger
6 Hvis ønsket er dobbeltværelse, navnet paa dit rejsekammerat

Send ogsaa gerne en mail hvis du har spørgsmål vedr. rejsen -Du kan kopiere mailadressen, og sætte den ind i din browser, og sende en mail. sunshinecowgirl1960@gmail.com

Læs om begge hoteller herunder: 

Boulevard Hotel – 4 Stjerner – Fra 23. til 30. oktober

Lidt om Hotel Boulevard

Boulevard Hotel er et dejligt hotel beliggende i Alanya centrum, og man skal blot krydse hovedvejen for at komme til Øst Stranden. Hotellet har i mange år været populært. Her har du byen lige uden for døren, og du kan gå til marinaen og bazarområdet på under 10 min.

Hotellet består af bygninger, som ligger på hver sin side af en stor have. I haven ligger poolområdet, hvor du ogsaa finder en skøn solterasse. Trænger du til en pause fra solen, kan du trække dig tilbage på en solseng under træernes skygge. Hotellets private strandafsnit ligger 50 m fra hotellet, og gæsterne får rabat på leje af solsenge og parasoller.

På hotellet findes mindre SPA center (behandlinger mod betaling), et fitnessrum, en lille legeplads samt mulighed for at spille billard og bordtennis.

Gratis trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og ved poolområdet. Vær opmærksom på, at forbindelsen kan være både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Alt inklusiv

Morgenmad 07:30 – 10:00
Sen morgenmad 10:00 – 10:30
Frokost 12:30 – 14:00
Snacks 10:00 – 15:30
Kaffe, te og kage 16.00 – 17.00
Middag 19.00 – 21.00

 

A’la Carte Restaurant  – Et måltid inkl. i din pris. Husk at reservere bord! Lukket i weekenden.

Tyrkisk A’la Carte 19:00 – 21:00

Barer

Lobbybar 12.00 – 14.00
Lobbybar 19.00 – 21.00
Pool Bar 10.00 – 23.00

 

Importeret alkohol, friskpresset frugtjuice, drikkevarer på flaske og nogle faciliteter, herunder bl.a. billard og solsenge/parasoller på stranden er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Strandhåndklæder kan lejes mod betaling. Eller du kan medbringe dit eget haandklæde, Hotellets haandklæder maa ikke tages med ud af huset.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:   Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 Adresse: Gullerpinari Mah. Ahmet Tokus Blv. No:45 Alanya 

 

Villa Sun Flower – 4 stjerner – Fra 30/10 til 6/11

Receptionen


Der er balkon på alle værelser (inkluderet i prisen – Gratis trådløst internet over alt på alle fælles arealer – Der er mulighed for at spise inde, såvel som som ude, 3 pools, outdoor bar, – Mulighed for leje af Safety box – Hårtørrer og Forefindes køleskab på alle Hotellets værelser, Villa Sun Flower ligger i centrum af Alanya, i en afstand til alt.

Super hyggeligt Hotel, med 230 værelser, fordelt i 3 bygninger – 500 meter fra den populære Kleopatra strand
Hotel Villa Sun flower ligger perfekt ved den flotte Kleopatra strand og lige midt i centrum, en sidegade til 25 meter vejen. Hotellet ligger centralt, og alligevel meget lokalt, inden for faa meter findes der supermarked, kiosk, frisør, apotek osv.

Der er 3 poolområder på Hotellet, hvor et område bliver vores udendørs dansegulv, og der er booket et dejligt indendørs dansegulv i stueplan, i tilfælde af en regnvejrsdag.
Det ene pool omraade har vi helt for os selv, ingen andre har adgang der til.


INSTRUKTØRER:
Oscar The Cowboy – Instruktør

Özgür TAKAÇ ogsaa kaldet OSCAR THE COWBOY, er Tyrkisk, bosat i Fethyie, og taler flydende engelsk, han har en engels taalmodighed i sin undervisning han er sjov, social og en meget dygtig Linedancer OG Danser, han er inspireret, ind imellem tror jeg ogsaa han har fortjent nogle ekstra point for underholdning ? Han er ogsaa flittig koreograf, og har danset Linedance siden 1996, han har sin egen danseskole, og han har i flere år arrangeret linedance rejser fra hele verden til Tyrkiet, Hans erfaring med grupperejse og haandtering der af er stor, da han selv igennem mange aar afholder danse ferier, med gæster fra hele verden.
Oscar har vundet adskillige Awards.

Heidi Larsen – beskrivelse og foto  er på vej
Susanne Bennekov – Beskrivelse og foto er på vej

Marie Sørensen (Sunshine Cowgirl) Arrangør og Instruktør

Har danset linedance siden 2004 – Marie har arrangeret 31 Linedance rejser, hun har vundet mange awards igennem Aarene, og er i 2022 nomineret til “The Hall Of Fame” – Marie har været formand for en Danseforening i Danmark, hun har ogsaa i sin tid startede Fanø Linedance og country Festival – Marie er nu bosat permanent i Alanya

TILMELDING:
Du kan sende en e.mail til sunshinecowgirl1960@gmail.com med følgende oplysninger:

1 Dit navn som det staar i dit pas
2 Din fødselsdato og aar (ikke personnummer)
3 Afrejse lufthavn
4 Ønsker du et værelse eller dobbeltværelse
5 Ønsker du en eller 2 uger
6 Hvis ønsket er dobbeltværelse, navnet paa dit rejsekammerat

Send ogsaa gerne en mail hvis du har spørgsmål vedr.rejsen -Du kan kopiere mailadressen, og sætte den ind i din browser, og sende en mail. sunshinecowgirl1960@gmail.com

- Annonce -