- Annonce -

ZEBRA OPTIK – ALANYA

Solbrille – og brillebutik
Et godt syn er et must for os, vi leverer KUN kvalitetsbriller, baade stel og glas til rimelige priser med kvalitetsservice.

ZEBRA OPTIK – Er meget professionel, hvor der er stor fokus på kvalitet og service.

Naar du laver en aftale med ZEBRA OPTIK , bliver du bragt til øjenklinikken, for at faa taget din synstest, og andre undersøgelser af øjnene, I Tyrkiet er det IKKE lovligt at optikerne udfører synstester (en optikker er ikke en øjenlæge), hvilket er meget betryggende,  saa man er helt sikker paa at faa de helt rigtige Glas, og med den helt rigtige Styrke.

Er det tid til nye briller – Så prøv ZEBRA OPTIK , her finder du et stort udvalg i briller, baade stel og glas, i alle prisklasser og kvaliteter, ud fra hvad dit budget er.

Naar man køber briller handler ikke kun om det perfekte brilleglas – stellet og den præcise tilpasning til brugerens ansigt er også afgørende for at kunne opnå det bedste resultat.
Briller kan trods alt kun give et bedre syn, hvis brilleglas og brillestel bliver tilpasset præcist til dig som bruger.

Indehaveren af ​​ZEBRA OPTIK Mehmet Aydin, er virkelig en rar mand, han har fingeren paa pulsen med alt hvad der sker inden for hans branche, samtidig er han en meget fornøjelig mand, han er engelsk og tysk talende, men han kan da ogsaa sige et par gloser paa Dansk.

Som Mehmet siger i videoen, vil han give 5 procent rabat, paa alle køb, hvis man nævner man har læst opslaget i “ALT OM ALANYA” – Det er da ogsaa værd at tage med.

ZEBRA OPTIk tilbyder gratis Pick up service tur/retur fra dit Hotel eller bolig, og du bliver ogsaa bragt til øjenlægen til test/kontrol ganske gratis, hvis du køber briller hos ZEBRA OPTIK.

Hvis du ønsker en aftale hos Zebra optik, og det er lidt uoverskueligt for dig at faa kontakt til dem, er du velkommen til at sende mig en besked, evt. til min e.mail adresse : sunshinecowgirl1960@gmail.com (tag en kopi af mail adressen, og læg den over i dine kontakter), oplys gerne om hvilken dato det kan passe ind i dit ferieprogram, saa sørger jeg for at lave en aftale til grave.

 

Adresse – Oral Cd 17-13, Saray, 07400 Alanya
Telefon – +90 533 595 96 27 – +90 242 519 01 23 E.mail adresse
mehmetaydin_66@hotmail.com E.mail
adresse – zebraoptik1@gmail.com

- Annonce -