- Annonce -

Siden er opdateret den 26. april 2022

Grundet de meget lave smitte tal, har regeringen her til aften meldt ud, at nu forsvinder de sidste Covid 19 restriktioner, dog med 2 undtagelser – 


Der skal stadig bæres mundbind i offentlige transportmidler, og i offentlige sundheds institutioner.

Herunder dagens smittetal
Siden er opdateret den 11/3 – 2022
NYT OM ÅBNE BUFFETER PÅ HOTELLER I ALANYA
NU BLIVER DET MEGET NEMMERE AT VÆRE TURIST I ALANYA/TYRKIET
10 Marts 2022 blev det oplyst, at TGA vil fjerne restriktionerne fra Safe Tourism Certificate. I denne sammenhæng fjernes restriktionerne på åbne buffeter på hoteller, i Alanya.- Det er gældende fra 10. april 2022. Med de fjernede restriktioner som følge af pandemien, vil åbne buffeter blive normale igen……….. Og indrejseformularen skal ikke længere anvendes ved indrejse til Tyrkiet …. Læs hele artiklen herunder på Linket :

Siden er opdateret den 2/3 – 2022 – Kilde: Daily Sabah
22/2. 2022 – Artiklen er hentet paa Yeni Alanya, og oversat.

Næsten SLUT MED MUNDBIND og helt slut med HES kode

Kravet om mundbind (med faa undtagelser) og HES kode i Tyrkiet er nu ophævet i Tyrkiet

HES koden/indrejseformular, for at rejse ind i landet er ophævet

Efter næsten 2 Aar ​​med mundbind i Tyrkiet, kan vi endelig næsten smide dem væk.

Sundhedsminister Fahrettin Koca , har i aften meldt ud at kravet om mundbind og HES kode er helt ophævet.

Maskeforbuddet ophører offentligt, der er meldt ud at mundbind nu er fortid. Maskepaabuddet skal ikke anvendes mere, i åbne områder som caféer, restauranter, parker, haver, gader mv. Der er ingen kontrol i den forbindelse mere, og borgerne kan gå rundt uden masker i det fri.

Der er heller ikke mere krav om mundbind indendørs, hvis ventilationen er i tilstrækkelig, men Sundhedsministeren tilføjede dog at at mundbind stadig er afgørende, i omraader hvor der er kronisk syge.

Der skal dog stadig bæres mundbind i offentlige transportmidler, hos læger og på sygehuse, og i nogle butikker efter anvisning.

Brug af mundbind i fly, er ikke udmeldt helt præcist, da det er op til de enkelte flyselskabers regler, saa kontakt dit flyselskab.
Maske paabudet er ophævet i Danske lufthavne, men IKKE i de Tyrkiske lufthavne, her skal man stadig bære mundbind indtil man er ude af terminalen.

NY  POLITIK I EPIDEMIEN

Med faldende smittetal vil en ny æra begynde i kampen mod epidemien.

- Annonce -