Palmiye beach, hoteller i alaya, hotel alanya, palm beach alanya
- Annonce -

Alanya er en by fyldt med smukke hoteller, men intet har så god en placering på Kleopatra siden, som Palmiye Beach Hotel i Alanya

Hotellet er i direkte forlængelse med stranden og det smukke middelhav, så hvis du drømmer om at holde ferie lige ud til Kleopatra Stranden, Så er Palmiye Beach Hotel det helt rigtige valg.

Du kan næsten ikke bo tættere på stranden end du gør på Palmiye Beach Hotel, hvis du samtidig også gerne vil bo i tæt på Alanya centrum.

Foran hotellet kan du døgnet rundt finde taxier og i dagtimerne bybusser direkte ind til Alaya centrum. I Alanya centrum er der mange muligheder for oplevelser, shopping og store udvalg af restauranter og barer.

Palmiye beach, hoteller i alaya, hotel alanya, palm beach alanya

Slap af på Palmiye Beach Hotel i Alanya

Palmiye Beach er Mixx Travels garanti hotel, hvilket betyder at Mixx Travel har værelser på dette skønne hotel hver uge i hele sæsonen.

På Palmiye Beach hotel kan dagene tilbringes i en liggestol på stranden, kun afbrudt af en dukkert i havet nu og da.

Der er også rig mulighed for at prøve kræfter med alverdens former for vandsportsaktiviteter tæt ved hotellet (mod betaling, naturligvis).

Palmiye beach, hoteller i alaya, hotel alanya, palm beach alanya

Til hotellet hører også en lille pool, som er hyggeligt placeret imellem de to hotelbygninger. Poolen er placeret så den ligger i skygger, og du kan derfor trygt bade, uden frygt for at blive solbrændt.

Ovenpå hotellets restaurant er der også en solterrasse, hvor du i dagtimerne kan slikke sol og i aftentimerne nyde den fortryllende solnedgang, når solen forsvinder ned i det stor Middelhav.

Palmiye beach, hoteller i alaya, hotel alanya, palm beach alanya

Hotel inklusiv morgenmad

Når du booker dit ophold på Palmiye Beach via Mixx travel er det inkl. morgenmads buffet, men du har nu også mulighed for at bestille frokost og/eller aftensmad hjemmefra – lige præcis som det passer dig. Læs mere her.

Palmiye beach, hoteller i alaya, hotel alanya, palm beach alanyaDu bestemmer selv hvor mange måltider og hvilke dage du ønsker at bestille. Et måltid koster 115 kr, og indeholder dagens suppe, et måltid efter eget valg fra menukortet, salat, frugt samt ét glas rød- eller hvidvin eller et glas øl (33 cl).

Du kan naturligvis også kigge ned i restauranten når du har lyst, også selvom du ikke allerede er gæst på hotellet.

Palmiye beach, hoteller i alaya, hotel alanya, palm beach alanyaPalmiye beach, hoteller i alaya, hotel alanya, palm beach alanya

Faciliteter på Palmiye Beach hotel

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder, og mod betaling på værelserne (1 Euro pr. dag pr. enhed).

Standardværelse

Små, men pænt indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

- Annonce -