Sapadere vandfaldet, vandfald i Alanya, Alanya vandfald, Sapadere, udflugter i Alanya,
- Annonce -

Når du besøger Alanya, bør du gøre dig selv den tjeneste at besøge det smukke Sapadere vandfald.

En tur til Sapadere vandfaldet giver mulighed for at komme helt tæt på Tyrkiets frodige og smukke natur. Her bliver alle sanser stimuleret med fuglesang, rislende vand og duften af  blomster.

Mixxtravel tilbyder udflugten til herlige Sapadere. Turer kan bookes på tlf: +90 541 539 50 00 eller e-mail alanyaguide@mixxtravel.com. Turen kan varmt anbefales.

Sapadere vandfaldet, vandfald i Alanya, Alanya vandfald, Sapadere, udflugter i Alanya,

Det er også muligt at leje en bil og tage bilen op til den smukke kløft med det kolde vand.

Sapadere ligger 48 kilometer nordøst for Alanya og ca. 23 kilometer fra Demirtas. Kør mod Gazipasa og i Demirtas drejer vejen fra mod Sapadere. Tag dig god tid – vejene er små og til tider kringlede, men absolut farbare.

Sapadere vandfaldet, vandfald i Alanya, Alanya vandfald, Sapadere, udflugter i Alanya,I 2007 byggede kommunen gangstien i den dejlige Sapadere kløft. Stiernes har til formål at fremhæve områdets naturlige skønhed og bringe turister til området. Langs gangstien er der flere trapper, hvorfra det er muligt at komme ned og svømme i det iskolde vand. Det er en sand forfriskning, eftersom vandet højst er 12 grader varmt, og det er vel at mærke på den varmeste tid på året.

Sapadere vandfaldet, vandfald i Alanya, Alanya vandfald, Sapadere, udflugter i Alanya,I Sapadere flyder vandet hele året rundt, og de sørger derfor for at få vand ud til de tørlagte landsbyer i tørkeperioderne.

Sapadere vandfaldet, vandfald i Alanya, Alanya vandfald, Sapadere, udflugter i Alanya,For enden af gangstien finder du stedet hovedattraktion: et stort vandfald og endnu en mulighederne for en dukkert.

Sapadere er en smuk 1-dages tur med afgang fra Alanya.

Hvis du ønsker at besøge Sapadere vandfaldet kan du kontakte Mixxtravel på tlf: +90 541 539 50 00 eller e-mail alanyaguide@mixxtravel.com.

- Annonce -