Sykkel i Alanya
På to hjul i Alanya, sykkeltur i Alanya, sykkel Alanya
- Annonce -

Alanya er et paradis at cykle i med sit kuperede terræn.

Med en cykel kan du let cykle en tur langs de smukke strandpromenader, der findes på både øst- og vestsiden af byen.

Det er pæne velplejede strandpromenader med en markering for cykler, så her kan du tage en afslappet cykeltur og nyde det smukke Middelhav og strandene. I løbet af dagen kan det være meget varmt, så vi anbefaler at tage en cykeltur om morgenen, formiddagen eller om aftenen, hvor du også kan nyde den smukke solnedgang over Middelhavet, og hvor temperaturen er mere behagelig at køre i.

På cykel kan du også tage en tur op til borgen. Det kan være lidt udfordrende på vej op i betragtning af at vejen herop er en smule stejl, og der er brosten flere steder, men til gengæld er udsigten du får helt fantastisk på vej op. Der er også flere forskellige cykelstier i området omkring Alanya, og på disse ture kan du opleve smuk natur og kommer lidt tættere på den lokale kultur.

HER kan du læse mere om historiske steder at besøge i Alanya.

Du kan fx bruge den app der hedder Endomondo, hvor andre har oprettet deres ruter, og som du kan følge, hvis du vil udforske byen og omgivelserne.

Her får du et kort, så du kan se, hvordan ruten går, og hvor lang ruten er. Du følger korte ruten via appen.

Hvis du er den type, der ikke kan lide at cykle alene, er der guidede cykelture til at deltage i, og vi anbefaler at kontakte Mixx Travels kontor for at få flere oplysninger om, hvem du kan kontakte for at deltage i en sådan tur.

Cykler kan lejes flere steder i byen, og de kan lejes så længe du har brug for det. Prisen for at leje en cykel en hel dag varierer fra 40 lira og op. 40 lira svarer til lige knap 35 kr. i øjeblikket.

Mixx Travel samarbejder med Steinar Johansen, der er grundlægger af ​​facebook-gruppen Tyrkiets oplevelser.

Steinar arrangerer cykelture i Alanya, og cykelgruppen er eferhånden blevet stor med mange medlemmer fra mange forskellige lande. Gruppen arrangerer cykelture til mange smukke og smukke historiske steder som Sapadere, Dim Cay, Alarahan, Syedra og Gazipasa.

Book din næste ferie til Turkiet HER

Alanya er et paradis å sykle i med sitt kuperte terreng.

Med en sykkel kan man lett ta seg en tur langs de flotte og vakre strandpromenadene som finnes på både øst og vest siden.

Det er her fine opparbeide strandpromenader som er rette og med egen sykkel markering, så her kan man ta en rolig sykkeltur og nyte det vakre Middelhavet og strendene. På dagtid kan det bli veldig varmt så vi anbefaler å ta en sykkeltur på ettermiddag/kveld hvor man samtidig kan nyte den vakre solnedgangen ved Middelhavet og hvor temperaturen er mere behagelig å sykle i.

Med sykkel kan man også ta en tur opp til slottet. Det kan være litt utfordrende på turen opp med tanke på at veien opp hit er litt bratt og det er brostein flere steder, men til gjengjeld så er utsikten man får helt fantastisk på vei opp. Det finnes også flere forskjellige sykkelstier i området rundt Alanya og på turene får du oppleve vakker natur og kultur.

HER kan du lese mere om historiske steder å besøke i Alanya.

Det finnes en app som heter Endomondo hvor andre har lagt opp sine ruter og som man trygt kan følge om man vil utforske byen på den måten.

Her får du opp et kart så man ser hvor ruten går og hvor lang ruten er. Man følger kartet/ruten via appen.

Er du av typen som ikke liker å utforske på egenhånd finnes det guidede sykkelturer å være med på og vi anbefaler å ta kontakt med Mixx Travel sitt kontor for mere informasjon om hvem man kan kontakte for å bli med på en slik tur.

Sykkel kan leies flere steder i byen og den kan leies så lenge du har behov for den. Pris for å leie en sykkel en hel dag varierer fra 40 lira og oppover.

Mixx Travel samarbeider med Steinar Johansen som er grunnlegger av facebook gruppen Tyrkiaopplevelser.

Steinar arrangerer sykkelturer i Alanya og sykkelgruppen har blitt stor med mange medlemmer fra mange forskjellige land. Gruppen arrangerer sykkelturer til mange flotte og vakre historiske steder som Sapadere Canyon, Dim Cay, Alarahan, Syedra og Gazipasa.

Bestill din neste ferie til Tyrkia HER

- Annonce -