- Annonce -

SUNLIGHT GARDEN HOTEL –
Beliggenhed Side – Familie Hotel – All Inclusive

Pools – Børnepools – Vandrutsjebane – Gratis internet – Strand ca. 500 m – Side centrum ca. 2 km.

Sunlight Garden Hotel er et dejligt hotel med en god beliggenhed i Side. Hotellet består af 29 mindre, tre-etagers bygninger, alle beliggende omgivet af en dejlig, frodig have. Opholdet er med All Inclusive , men i alle lejligheder er der også et lille te-køkken.
Læs mere her på linket:

DIAMOND HILL RESORT HOTEL

Beliggenhed Tosmur – Familie Hotel – All Inclusive


Pool – Børnepool – Vandrusjebane – Bar – Restaurant – Gratis internet – Privat strand 95 m. – Alanya centrum 4 km – Antalya Lufthavn 125 km

Diamond Hill er et dejligt, 5-stjernet hotel i Tosmur, ca. 4 km øst for Alanyas centrum. Hotellet ligger højt på en bakke, og herfra er der en fantastisk udsigt over havet og byen. Hotellet er af nyere dato, og fremstår både elegant og moderne.
Læs mere her på linket: 

XORIA DELUXE RESORT HOTEL

Beliggenhed Konakli – Familie Hotel – Ultra All Inclusive

Pool – Børnepool – Vandrutsjebaner – Bar – Restaurant – Gratis internet – Fitness – Privat strand – Lokal centrum 2 km. – Alanya centrum 15 km.

Xoria Deluxe Hotel er et nyere 5 stjerner Ultra All Inclusive hotel beliggende 2 km fra Konakli, og ca. 15 km fra Alanya. Hotellet består af en hovedbygning og en annexbygning, og har et stort poolområde med swimmingpools for både børn og voksne, heraf en med vandrutsjebaner samt en børnepool. Fra området er der adgang til stranden via en tunnel.
Læs mere her på linket:

ROYALISA PALMIYE BEACH HOTEL

Beliggenhed Alanya Centrum – Voksen Hotel – All Inclusive

Pool – Voksenhotel (16+) – Restaurant – Bar – Gratis internet, Afstand til Kleopatrastranden 0 m – Centrum 500 m

Drømmer du om at bo lige ud til Kleopatra Stranden? Så er Royalisa Palmiye Beach Hotel det helt rigtige valg. Hotellet har gennemgået en omfattende renovering i løbet af vinteren 2021/2022, og når dørene åbnes i foråret 2022 vil hotellet fremstå næsten som nyt. Her er ikke et stort udvalg af faciliteter, men med deres fantastiske beliggenhed er det heller ikke nødvendigt. Tættere på stranden kan du næsten ikke bo, hvis du samtidig også gerne vil bo i byen, med mange muligheder for oplevelser, shopping og store udvalg af restauranter og bare uden for døren.
Læs meget mere her:

ROYALISA HOTEL

Beliggenhed Oba/Alanya – Familie Hotel – All Inclusive

Pool – Børnepool – 2 vandrutsjebaner – All Inclusive – Strand 150 m – Alanya centrum 2 km

Royalisa Hotel (tidligere Banana Hotel) er i løbet af vinteren 2019 – 2020 blevet renoveret, og både værelser og fællesområder fremstår derfor nyt og friskt, når dørene slås op i foråret 2020. Hotellet er et godt og prisvenligt valg for både par og familier med børn, som ikke har brug for mange faciliteter på hotellet, men gerne vil bo i et roligt område og gåafstand til stranden. Hotellets ejere, som også vil have deres daglige gang på hotellet, har haft mange år i hhv. Danmark og Sverige.
Læs meget mere paa linket her :

GRAND UYSAL HOTEL

Beliggenhed Tosmur – Familie Hotel – All Inclusive

Pool – Børnepool – Miniklub – Poolbar – All Inclusive – Gratis internet (lobby)Privat strand 30 m – Alanya centrum 4 km

Grand Uysal er et fint 4-stjernet All Inclusive hotel beliggende i Tosmur. Hotellet er i vinteren 2021-2022 blevet renoveret, og når dørene slås op i foråret 2022, kommer hotellet til at fremstå næsten som nyt. Her er faciliteter for både store og små, og da både mad og drikke kan man bare læne sig tilbage og nyde ferien.
Læs meget mere paa linket her :

ARIA RESORT & SPA HOTEL

Beliggenhed Konakli – Familie Hotel – Ultra All Inclusive

Pools – Børnepool – Vandrutsjebaner – Privat Strand – Konakli 3 km – Alanya 15 km

Aria Resort Hotel er et dejligt 5-stjernet Ultra All Inclusive hotel beliggende ved Konakli. Hotellet er et rigtig godt valg for alle, som ønsker at bo i luksuriøse omgivelser, lige ud til havet.

Her er faciliteter for både store og små. Poolområdet er populært, og her er både pool, saltvandspool, en børnepool og en aktivitetspool med 3 vandrutsjebaner. Rejser du i de køligere forårs- eller efterårsmåneder kan du også benytte indendørs pool. Stranden er ikke så bred, men til gengæld er her en stor badebro, hvor du kan nyde solen på en solseng.
Læs meget mere på linket her:

- Annonce -