- Annonce -

Uge 42 er altid en herlig uge i Alanya – masser af skønne mennesker der ønsker hinanden glædelig jul og fejrer årets sidste store ferieuge inden de fleste holder en Alanya pause indtil påsken. Vejrudsigten er fantastisk – i år kan man lege “find en sky” – der loves kun sol og dagtemperaturer på omkring de 27-28 grader.

Alt om Alanya og Dolphin Family afholder en lang række aktiviteter og events i løbet af ugen, hvor alle er velkomne til at deltage.

Fredag den 13/10 – Dolphin Night:

Dolphin Night med Gerry and the dolphins. Vores populære husorkester spiller fra kl. 19.30 og man kan nyde vor gode menu eller spise fra a la carten. Det er et glas champagne som velkomstdrink og en overraskelse i løbet af aftenen.

Mandag den 16/10 kl. 13.00 – Sild og snaps – Optimisten og harmonika Villy:

Vores mandags frokost med en sildemad og en øl og en snaps er blevet en populær tradition for mange når de samtidig besøger markedet i Oba, vores nabo. På mandag gør vi lidt ekstra ud af det og serverer også frikadeller med kold kartoffelsalat hvis man ønsker det. Harmonika Villy spiller lidt på harmonikassen og der vil også blive et andet musikalsk indslag. Som noget helt ekstraordinært vil “Optimisten” alias Henrik Mathiasen der er kendt fra foredrag, radio og tv give os alle et skud optimisme inden vintermånederne. Kl. 14.00 går han på en halv times tid med hans forrygende blanding af show, stand up og foredrag. De der ikke har mødt/hørt ham – gå endelig ikke glip af det. Der er fri entre.

Tirsdag den 17/10 kl. 13.00 – Tak for i år fest på En Vie beach

Tradition tro holder Alt om Alanya og En vie Beach denne hyggelige eftermiddag hvor der er tombola der støtter handicapskolen i Tepe, vi kårer nogle af dem der har gjort en særlig indsats og Trine og Feridun serverer deres lækre mad og champagne. Køb din billet på En Vie – der bliver garanteret fuldt hus.

Læs om sidste års prisuddeling og fest:

Tak for i år prisen 2016

 

Onsdag den 18/10 kl. 19.00 Lune Carlsen for 3 gang på Dolphin

Vi slutter koncertsæsonen med et brag. for 3 gang i denne sæson gæster Lune Carlsen os på Dolphin – og alle elsker denne skønne spillemand – der ligner og synger som Kim Larsen. En uge før er der reserveret mere end 125 billetter så det bliver en fantastisk aften og afslutning på en fin musiksæson med mange gode navne.

Vi serverer vores populære og store grillbuffet, pris inkl. entre 30 euro eller 120 tl.

Køb din billet på Dolphin fra fredag kl. 12.00

Fredag den 20/10 kl. 19.00 Dolphin Night med biksemad og slatparty

Kom og vær med til at rydde op i slatter og lad os lave en festlig aften med biksemad og spejlæg, god musik med Gerry m. fl og mavedans og glade gæster.

Der vil være gode tilbud på drinks og vin – og en gang biksemad sælger vi til 25 tl.

 

Tak for en forrygende sæson – vi glæder os til at se jer i denne uge og igen i sæson 2018.

- Annonce -