- Annonce -

Det bliver en forrygende uge 27 i Alanya. Ugen hvor der for alvor kommer masser af gæster til byen og hvor man mødes på kryds og tværs og hygger.

Hos Alt om Alanya/Dolphin Family er vi også klar med et super program og nogle spændende aktiviteter:

Mandag 3. juli:

Udflugt til Dim Cave og Dim Cay. Vi starter kl. 9.30 fra cafeen og er hjemme cirka. kl. 15.00. Det er en hyggelig dag hvor hele familien kan være med og se noget af Alanyas smukke natur. Pris: 20 euro inkl. sandwich, frugt og vand.

Onsdag 5 juli:

Dolphin Cykelklub tar en mtb tur op i bjergene – der er afgang kl. 8.00 fra Alt om Alanya cafe. “Cykelklubben er en lille forening hvor medlemmerne selv skal tage initiativ til at komme afsted – Alt om Alanya er bare mødestedet og Facebook gruppen er en platform hvor man kan mødes med andre cykelinteresserede. Det har mange allerede haft stor fornøjelse af.

Onsdag 5 juli:

Lune Carlsen er klar til at indtage scenen i Secret Garden sammen med vennen Søren Sebber. De har været her i maj også og lavede der en forrygende koncert som mange fortsat taler om. Entre inkl. bbq er 30 euro. Der er allerede solgt mange billetter så kig forbi cafeen og køb din billet.

Det er en god ide at købe billetten inden, så man undgår køen ved indgangen og kan gå lige ind.

Torsdag 6. juli.

Hyggefodbold på banerne ved siden af Dolphin Hotel. Vi startede i torsdags og mange er klar til at give gas igen. Vi spiser sammen kl. 18.30 i Secret Garden hvor der er en lækker menu både til unge og gamle og man gerne må møde op i fodboldtøj.
Læs mere her

Fredag 7 juli:

Dolphin Night med Gerry & the Dolphins – vi hygger i Secret Garden med god mad. Der plejer også at være en lille “lokal” overraskelse :).

Alle er velkomne og kan deltage.
Kom glad – fri entre.

 

 

- Annonce -