- Annonce -

De fleste af os rejser til Alanya for at nyde varme dage ved poolen eller på stranden, men enkelte dage kan det bliver grundet den høje luftfugtighed blive ulideligt varmt i byen.

Det kan derfor være godt at komme lidt op i bjergene hvor luften ofte er køligere og luftfugtigheden ikke er så stor. Der findes mange områder hvor man kan tage til at at blive afkølet, som for eksempel Dim Cay som du kan læse mere om HER

I denne artikkel vil vi dele information om et andet godt sted, der ligger endenu længere oppe i bjergene, nemlig den flotte og naturrige parken Park Orman.

Parken blev etableret i 2007 og ligger i naturskønne omgivelser. Her finder du et stort indendørs lokale med plads til 100 personer, en stor lækker have med plads til 250 personer, og mange piknik pladser. Her kan hele familien nyde god mad i restauranten eller den medbragte mad på en af Piknik pladserne. Her kan du trække dig væk fra byen larm og den varme luftfugtighed og finde roen i den store flotte skov med frisk og kølig luft.

Ved parken finder du mange lækre detaljer så langt øjet strækker sig. Ved indgangen til parken bliver man mødt af en flot vandmølle og forskellige træudskæringer. Indgangspartiet er flot og pænt dekoreret og tager dig videre ind til det store lokale, hvor det er muligt at købe forskellige produkter såsom olivenolje, æg og diverse krydderier.

Ved Park Orman er der også en hestegård, forskellige dyr, legeplads og forskellige aktiviteter såsom paintball.  Alt for at familien kan få en god dag sammen.

Hos Park Orman er de mindste børn garanteret hygge på legepladsen, med hestene og de forskellige dyr. Derudover er et animasionsteam klar til at tage pænt imod børnene, således at du som forældre trygt kan overlade dine børn til udannede børneguider.

Bestill din næste ferie til Turkiet HER

De fleste av oss reiser jo til Alanya for å nyte varme dager ved bassenget eller på stranden, men enkelte dager kan det på grunn av den høyre luftfuktigheten bli ganske uutholdelig varmt i byen.

Det kan derfor være godt å komme seg litt høyere opp i fjellet hvor det er litt kjøligere og luften tørrere. Det finnes mange fine plasser man kan dra til for å avkjøle seg som for eksempel Dim Cay som du kan lese mere om HER

Men i denne artikkelen vil vi tipse om et annet flott sted som man finner enda lenger opp i fjellet, nemlig den vakre og flott opparbeidede parken Park Orman.

Denne flotte parken ble etablert i 2007 og ligger vakkert til omgitt av like vakker natur. Her finnes en stor innendørs hall for 100 personer, en stor vakker opparbeidet hage for 250 personer og mange piknik plasser. Her kan hele familien nyte god mat enten fra restauranten eller medbringt mat ved en av piknik plassene.  Her kan du trekke deg vekk fra byens bråk og varme fuktige luft og finn roen her i denne store flotte furuskogen med sin friske og kjølig luft.

Ved denne vakre parken finner man lekre detaljer overalt så langt øyet kan se. Ved inngangen til parken blir man møtt av en flott vannmølle og forskjellige tre utskjæringer. Inngangspartiet er også flott og vakkert dekorert og tar deg videre inn til den store hallen. Her kan man få kjøpt forskjellige produkter som olivenolje, egg og diverse krydder.

Ved Park Orman finner man blant annet en hestegård, forskjellige dyr, lekeplass, og forskjellige aktiviteter som paintball. Alt er lagt til rette for at hele familien skal få en flott dag sammen.

Hos Park Orman vil også de mindre barna garantert kose seg ved lekeplassene, med hestene og dyrehagen. Et animasjonsteam er også klare for å ta imot barna så du trygt kan overlate dine barn til utdannede barneguider.

Bestill din neste ferie til Tyrkia HER

- Annonce -