- Annonce -

Drømmer du dig væk til turkisblåt hav i idylliske omgivelser? Så kan jeg anbefale dig at tage på Manavgat bådtur.

Du vil blive hentet af en bus på aftalte opsamlingssted, og efter en lille time kommer du til Manavgat. Her får i på egen hånd tid til at opleve den lokale bazar, hvor det er muligt at handle til fornuftige priser. Her har du mulighed for at få afprøvet dine handleegenskaber.

Efter ca. 10 minutter med bus kommer I frem til båden. Før afgang vil du blive spurgt om du ønsker Kylling eller fisk til frokosten som er inkluderet i turen. Fisken er så fersk at den bliver leveret direkte fra havet til båden – ferskere bliver det ikke.

Det er en magisk tur, hvor stedet minder lidt om grenen i Danmark. Ferskvann som render ud i havet på den ene side, og middelhavet på den anden side kun delt af en sanddyne. På den lækre strand får du ca. 1 time til at solbade, bade, tage billeder og nyde udsigten.

Herefter samles man på båden til en fælles frokost.

På båden er der en fotograf som vil tage billeder af gæsterne på turen, og efterfølgende vil det være muligt at købe disse. Der er også en papegøje med til at live stemningen på turen op.

Dette er en tur der virkelig kan anbefales, hvis du ønsker en stille og rolig tur med ren afsplaning.

Husk kontanter, vandflaske og badetøj.

Drømmer du deg bort med turkisblått hav i idylliske omgivelser. Ja kan da jeg sterkt anbefale en Manavgat båttur.

Du blir hentet av buss på avtalt hentested og etter en kort time senere kommer du frem til Manavgat. Her får du først en liten stund på den lokale bazaren hvor du kan handle til meget gode priser. Her kan du virkelig få testet dine pruteegenskaper.

Etter ca 10 min med buss igjen komme du frem til båten. Før avreise blir du spurt om hva du ønsker til lunsj som er inkludert i turen. Kylling eller fisk. Fisken er så fersk at den blir levert direkte fra havet til båten. Ferskere blir det ikke.

Denne turen er bare helt magisk. Stedet kan minne om grenen i Danmark. Ferskvann som renner ut i havet på den ene siden og Middelhavet på den andre kun delt av en lang sanddyne. På den vakre stranden får du ca 1 time til å sole deg, bade, ta bilder og nyte utsikten.

Etter dette samles det til felles lunsj på båten.

På båten blir det tatt bilder av dere som er valgfritt å kjøpe etterpå. Det er også med en papegøye som liver opp stemningen på turen.

Denne turen kan virkelig anbefales om du ønsker en rolig og stille og tur med ren avslapning.

Husk kontanter, vannflaske og badetøy.

- Annonce -