- Annonce -

Åbningstilbud

Fantastisk Påskeferie på Dolphin med oplevelser og god mad – 22/3 til 5/4.

Vi starter den nye sæson med et knaldtilbud på 14 dage i påsken. Kom ned til os og nyd 14 dage i det smukke tyrkiske forår.

Med i rejsen får du vores skønne halvpension, samt 3 udflugter fra Mixx Tours spændende udflugtspakke hvor Jan er med som guide.

  • Alanya set fra søsiden marts – 6 timer på havet med barbecue og en fantastisk historie fortælling fra sørøverne hærgede kysten og til den moderne storby Alanya er i dag.
  • Historiske Alanya marts – vi tar med den nye svævebane op på Borgen. Ser landsbyen, traver i de små gader, går ned og oplever skibsværftet fra 1226 og ser Red Tower og den smukke havn.
  • Landsbyturen april – oplev den smukke natur, en herlig turkish brunch, de klare kilder, smukke Gedevet, den gamle moske i Mahmut Seyde og meget mere.

Derudover har vi landskamp aften 22/3, premiere på vort nye Italienske tirsdags koncept den 27/3 og Dolphin Night med live musik den 30/3.

Husk fotoapperat – turen giver baggrund til et væld af smukke og uforglemmelige oplevelser.

Vi henter dig i lufthavnen og kører dig direkte til hotellet – vi serverer hver dag en uforlignelig morgenbuffet, og herlig 3 retters aftenmenu.

Du bor i vore store lyse værelser med balkon, har wifi og dejlige danske rejsefæller.

Få en skøn oplevelse til en rigtig skarp pris:

Normalpris:     6.970,- kr.

Din pris, KUN: 4.570,- kr

Du Sparer:        2.400,- kr.

Ring til Tinna allerede i dag på 73 34 33 88, og vær med til at åbne Dolphin sæson 2018. (Der er også mulighed for en uge den 25/3 og den 29/3 – både fra Aalborg, København og Billund)

- Annonce -