- Annonce -

Der er næsten 15.000 medlemmer af gruppen ”Info om Alanya”, der tidligere hed ”Alanya Tyrkiet, kun for danskere”. En gruppe hvor man kan spørge om alt vedrørende sin ferie, hoteller og også diskutere aktuelle emner, hvilket der bliver gjort flittigt. I efteråret 2016 fik gruppen en ny administrator, da den 39 år gamle Hacer Temiz tog over. Hun driver i forvejen Flycancel.com, der har specialiseret sig i at hjælpe folk der er blevet forsinket på deres flyrejse med at få erstatning fra flyselskaberne.

Fortæl lidt om dig selv Hacer:

Jeg er oprindelig uddannet socialrådgiver, men har siden 2006 været selvstændig indenfor flere brancher. Har bla. drevet Vikarformidlingen, som er et vikarbureau for socialrådgivere samt Kontorhuset, som er et kontorhotel til små virksomheder på Taastrup Hovedgade. Siden 2015 har jeg drevet Flycancel, som hjælper forsinkede flypassagerer med at erstatning.

Til daglig, bor jeg sammen med min 18 årige datter i Albertslund og pga. mit arbejde i Flycancel pendler jeg løbende mellem Danmark og Istanbul og Alanya, hvor vi har afdeling og advokater tilknyttet. I fritiden træner jeg lidt, læser en del og rejser

Hvad er Flycancel?

Flycancel er en klagevirksomhed, som især har fokus på rejsende med tyrkiske flyselskaber. Ifølge EU reglerne samt de tyrkiske regler, så har forsinkede flypassagerer ret til erstatning på mellem 250-600 euro, hvis flyet er forsinket, aflyst eller bliver nægtet ombord pga pladsmangel. Flycancel er det eneste danske klagefirma, som har fået udbetalt erstatning fra alle tyrkiske flyselskaber, herunder Onur Air, Atlasglobal og Corendon.

Flycancel hjælper alle forsinkede flypassagerer, som bliver forsinket fra et EU-land eller Tyrkiet, eller med et flyselskab med EU eller tyrkiske oprindelse.

Retten til erstatning afhænger af forsinkelsestid. Hvis der er tale om direkte rejse, uden mellemlanding, skal forsinkelsen være mindst 3 timer, når afgang er fra Danmark, mens forsinkelsen skal være mindst 7,5 timer hvis forsinkelsen sker på vej fra Tyrkiet. Hvis flyselskabet er et EU selskab, f.eks. SAS, så er der ret til erstatning efter 3 timer, også hvis afgang er fra Tyrkiet eller andet sted i Verden.

Hvis der derimod er købt en rejse med mellemlanding, er der ret til erstatning, hvis man ikke når sit forbindelsesfly. Også selvom man bliver ombooket til en afgang allerede 1 time efter, så er der ret til erstatning.

Hvordan er det at være administrator for en hjemmeside med så mange medlemmer?

Virkelig spændende, men det har samtidig været en kæmpe udfordring. Tidligere administrator har ikke været særlig aktiv, hvorimod jeg er meget synlig, både med egne opslag samt medvirker aktivt i de debatter der er i gruppen. I starten var mange skeptiske over hvad der nu skulle ske; Selv kommentarer som ”er gruppen ikke kun for danskere” eller ”Nu bliver gruppen tyrkisk” har jeg mødt. Men jeg synes selv medlemmerne er blevet meget mere positive efter de har lært mig at kende, og får da også en del ros nu😊 Jeg er desuden meget social, og forsøger at arrangere fællesture, konkurrencer samt hyggeaftner blandt gruppens medlemmer.

 

Hvad er din plan med gruppen på kort og lang sigt?

Min plan på kort sigt er at skabe et fora, hvor folk føler at de er velkommen og føler at kan spørge om alt vedrørende rejse til Alanya. Vi har desuden indført 1 månedlig konkurrence, hvor et enkelt rejsebureau eller hotel kan få mulighed for at få reklame, mod at de uddelerer et gavekort – feks. en gratis rejse. Win win situation for alle parter. Indehaveren får en masse reklame og gruppens medlemmer får mulighed for en gratis rejse. Og aktivitet i den form, skaber flere medlemmer i gruppen.

Langsigtet forventer vi at øge medlemsantallet, men hvor vi skal være gode til at vægte kvalitet fremfor kvantitet. Gruppens vigtigste regel er sober og god tone. Vi har næsten 15 tusind aktive medlemmer, og mit mål er at skabe et forum hvor alle kan spørge og diskutere, uden at føle sig personligt angrebet. Jeg vil tro at vi fordobler medlemstallet indenfor 2 år.

Her er link til gruppens singelture i juni og september klik her

- Annonce -