- Annonce -

Efter nogle hårde år for turismen i Alanya, ja i hele Tyrkiet er der meget mere optimisme og tro på fremtiden, når man denne vinter taler med de aktører der arbejder med Alanya.

Stort set alle rejseselskaber gearer op, SAS genåbner ruten til Gazipasa og det ser ud til at selv nordmændene vender tilbage.

I vores egen lille Dolphin verden har vi også lavet nye tiltag og spændende partnerskaber.

Dolphin Travel er nu medlem af rejsegarantifonden

Dolphin Travel startede som en del af vores Dolphin Family – det tyrkiske selskab der driver Dolphin Family Hotel. Men pr. 1/12 2017 er det nu et selvstændigt dansk selskab drevet af Tinna Vermø og Ercan Secilmis, der er stifter og ejer af Mixx Travel i Danmark og Sverige. Det betyder at Dolphin Travel nu er medlem af den danske Rejsegarantifon med nummer 2858.

Det betyder også mange flere afgange fra Aalborg, Billund og København – i sæsonen hele 9 om ugen, over 2000 billetter afsat som flight only billetter, men stadig vores gode service med direkte transfer, personlig betjening og højt informationsniveau. Man kan se det store udbud på www.dolphintravel.dk eller give Tinna et ring på 73 34 33 88 alle hverdage mellem 10.00 og 17.00.

Fra efteråret 2018 vil Dolphin Travel udvide med golfrejser til Belek, storbyferie i Istanbul, Thailand, et lækkert familiehotel på Nord Cypern + et par andre spændende nyheder. Så vore trofaste gæster kan rejse med os hele året.

Mixx Tours – en verden af oplevelser og muligheder

Det gode samarbejde med Mixx Travel har også resulteret i et visionært partnerskab der omfatter Alt om Alanya, Mixx udflugter og guider. Det betyder at der i fællesskab laves magasiner, VIP kort, udflugter og ture.

  • Det skal være til fælles glæde for Mixx og Dolphins chartergæster, samt Alt om Alanyas mange brugere. Vi laver over 200 udflugter i år, VM fest på Dolphin med storskærme, og meget andet godt. Vi skulle gerne være klar med programmet til Feriemessen i Herning, fortæller Jan Ørum Vermø, der er chef for Mixx Tours.

Med på holdet er også Kristian Boye der driver gruppen ”Alanya Info & Event”. Kristian vil være eventchef, hvilket han jo har bevist at han er helt uovertruffen til.

Dolphin Family Hotel

Efter en fantastisk start på Dolphin Family er vinteren brugt på at lave et spændende nyt musikprogram, en kæmpe satsning på at lave nogle fantastiske VM fester, et nyt pizza koncept i forbindelse med cafeen og at finpudse vort skandinaviske ferie koncept så det kommer til at stå endnu skarpere. Som ny samarbejdspartner har vi også fået Apollo Rejser, der fra 21/4 vil sende gæster til os fra Billund, København og Stockholm.

- Annonce -