- Annonce -

På paddelboard en tidlig morgen

Af Cecilie Vermø

Klokken er ikke særlig meget om morgen, og man er tidligt oppe. Selv solen er endnu ikke stået op – hvor ofte hænder det lige på ferien? Man er ikke rigtig klar over, hvilken særpræget og fantastisk oplevelse, der venter én og dertil komplet intetanende om, at man nu skal have endnu et uforglemmeligt minde med fra Alanya.

Mens solen endnu ikke er dukket frem bag bjergene, møder man blide, erfarne Baris Dülgar på stranden tæt på city. Han er i gang med at placere ”boardsene” langs strandkanten, som vi inden længe skal bevæge os ud på med en paddel i hånden. Roen ligger stadig over byen, som et tungt tæppe, og man lytter kun til havets brusen. Inden turen kan for alvor begynde, bliver alt form for elektronik lagt sikkert til side, og vi bevæger os mod vores board. Der kommet et lille chok ud af at mærke, hvor koldt vandet er, men spændingen afløser det hurtigt, og op på boardet kommer vi. Man vil opleve, at nogen har nemmere end andre ved at finde balance, men Baris hjælper en godt på vej, og for de fleste vil det lykkedes på rekordtid at komme op og stå. Solen er ligeledes på vej op og sender de smukkeste farver over det stadigt rolige, kølige hav.

Turen byder på grin, når en til flere får en tur i vandet. Den byder på – hvis man er heldig – havskildpadder, der titter frem. Yoga på boardet, når man er nået ind til skibsværftet. Her bliver det tydeligt, hvem der har fulgt med i gymnastiktimen og lavet sine udstrækningsøvelser. Samt en spurt ind mod strandkanten, når turen næsten er forbi for at teste, hvem der har fået padleteknikken ind under neglene. Vi andre sætter os ned, padler tæt og stille summer med et smil i mundvigen over den oplevelse, vi lige har været på. Det er ikke en hverdagsting, at padle på et af verdens smukkeste have med solen i sin retning samt et flot, panoramasyn over hele byen, som vi er mange, der allerede kender så godt.

Følg Mixx Tours store udflugtsprogram for 2018. Mixx Tours er et samarbejde mellem Mixx Travel, Alt om Alanya og Dolphin Travel 🙂

- Annonce -