- Annonce -

Top 10 campingpladser  i Alanya 

I Alanya finder du mange pæne campingpladser på forskellige lokalationer, således at du med garanti finder en der passer til dit behov. Slå lejer med en uforglemmelig udsigt, nyd solnedgangen og den flotte stjernehimmel. Campingpladserne her kan dog ikke sammenlignes med dem vi har i skandinavien. Her er det enkle forhold og de fleste campingpladser er gratis.

Her har vi listet en top 10 af campingpladser som der findes i Alanya:

 

1. Incekum Orman Camping

Incekum Oram Camping er det lækreste campingområde i Alanya. I Incekun møder det grønne det blå, og det ligger lige på grænsen ind til Avsallar, en forstad til Alanya. Her finder du en fantastisk strand med en frodig skov bagsig. Stranden er fin og der er lavvandet. Fyrtræerne sørger for skygge, og her kan du opleve en uforglemmelig udsigt samtidig med at du kan nyde en pæn solnedgang og en pæn stjernehimmel om aftenen.

 

2. Aytap Antik Kenti Kamp

Dette campingområde ligger i Aytap Ancient City, 34 km fra Alanya, og bare 10 km. fra Gazipaşa. Atmostfæren i den historiske gamle by mærkes tydligt på campingområdet, hvor det meste er meget enkelt. Her kan man nyde naturen, historie og havet på samme tid.

 

3. Mavi Antik Kenti Kamp

Blue paradise campingområde ligger med havet og forholdene er enkle men med en fantastisk udsigt.

 

4. Perle Kamp Alani4 – Perle campingplads

En campingplads der ligger ca. 13 km. fra Alanya. Det siges at dette generalt er et roligt område og et af de mest fortrukkende steder for dem som gerne vil have en stille og rolig overnatning i naturen.

 

5. Alanya Kamp Alani5 – Alanya Campingplads

Ligger højt i rolige omgivelser og har en fantastisk udsigt over Taurus bjergene

 

6. Sedre Club Camping

Som navnet antyder er dette et campingplads oprettet af Sedre Club. På campingpladsen ved havet er der plads til campingvogne, og her hygger alle sig og har det sjovt til ud på natten.

 

7. Golden Sand Kamp

Endnu et pænt campingområde indenfor Alanyas græser som er kendt som Golden Sand. For at slå lejer her skal du betale et lille beløb. Når du betaler dette gebyr kan du fri benytte dig af områdets forskellige faciliteter.

 

8. Dim Çayı kamp

Dim River nationalpark som ligger indenfor grænsen til Alanya er en af de hyppige destinationer for campingvogne. Dette område ligger i skoven og giver mulighed for at komme helt tæt på naturen. Campingpladsen er en perle blandt udvalget af campingpladser i Alanya.

 

9. Köyiçi Kamp 

Dette er en campingplads der ligger på mersin-vejen og ligger nær Kargicak. Området er ikke så kendt af campingvogne.

 

10. Hacımehmetli Kamp 

Her kan du slå lejer på forskellige områder i nærheden af det charmerende Alanya. Det siges at være en godt alternativ for natur elskere.

Topp 10 campingplasser i Alanya 

I Alanya finner man mange flotte campingområder på forskjellige steder. Her finner du garantert den campingplassen som passer for deg. Slå leir med en uforglemmelig utsikt, nyt en vakker solnedgang og den flotte stjernehimmelen. Men husk at disse campingplassene ikke kan sammenlignes med de vi har i Skandinavia. Her er det enkle forhold og de fleste er gratis.

Her har vi listet opp topp 10 av campingplasser som finnes i Alanya.

 

1. İncekum Orman Camping 

Dette er kanskje det vakreste campingområdet i Alanya. İncekum, der det grønne møter det blå, ligger innenfor grensene til Avsallar-regionen. En fantastisk strand med furuskog bak seg, fin sand og lang grunn strand. Her finner du vakre furutrær som brukes som skygge og her får du en uforglemmelig utsikt hvor du kan nyte en vakker solnedgang og om kvelden en vakker stjernehimmel.

 

2. Aytap Antik Kenti Kamp 

Campingområdet ligger i Aytap Ancient City, 34 km fra Alanya, bare 10 km fra Gazipaşa. Atmosfæren i den historiske eldgamle byen merkes tydelig i dette campingområdet hvor det meste er generelt enkelt. Her kan man nyte naturen, historien og havet på samme tid.

 

3. Mavi Cennet Kamp 

Blue Paradise campingområde ligger ved sjøen og forholdene her er enkle. Fantastisk utsikt.

 

4. Perle Kamp Alanı4- Perle Campingplass

Dette er et campingområde som ligger ca 13 km fra Alanya. Det sies at det er et rolig område generelt og det er et foretrukket sted av de som vil ha en rolig overnatting i naturen.

 

5. Alanya Kamp Alanı5- Alanya Campingplass

Dette campingområdet ligger i høyden og tilbyr en fantastisk utsikt over Taurus-fjellene. Det er et rolig område.

 

6. Sedre Club Camping

Som navnet antyder er det et leirsted opprettet av Sedre Club. På campingplassen ved sjøen er det plass til bobiler og her koser alle seg og har det moro utover natten.

 

7. Golden Sand Kamp

Et annet flott campingområde innenfor Alanya grenser er området kjent som Golden Sand. For å slå leir her må du betale et lite beløp. Ved å betale dette beløpet har du muligheten til å dra nytte av forskjellige fasiliteter på området.

 

8. Dim Çayı Kamp 

Dim River nasjonalpark , som ligger innenfor grensene til Alanya, er en av de hyppige destinasjonene for bobiler. Dette området ligger i skogene, og gir deg muligheten til å se forskjellige trær, vegetasjon og noen av dyrene som bor her.  Campingplassen er en perle blant campingplassene i Alanya.

 

9. Köyiçi Kamp 

Dette er en campingplass på mersin-veien og ligger nær campingpunktet i Kargicak. Denne campingplassen er ikke så kjent av bobiler.

 

10. Hacımehmetli Kamp 

Siste campingplass på listen er Hacımehmetli Campingplass. Her kan du slå leir på forskjellige steder i nærheten av den sjarmerende bosetningen vest i Alanya. Det sies å være et viktig alternativ for naturelskere.

- Annonce -