Mixx travel, samle skrald alanya, alanya samle skrald,
- Annonce -

Mandag eftermiddag blev en anderledes arbejdsdag for Mixx travels guideteam.

Iført plastikhandsker og skraldesække begav det lille team sig ned på Kleopatra stranden nær Mixx Travels kontor, for at samle skrald.

Skrald på strandene er noget, der kan ødelægge det gode ferie humør samt vores miljø, og derfor tog Mixx travel sagen i egen hånd – for miljøet og den gode ferieoplevelse skyld.

Mixx Travels 9 guider samt guide koordinatorne brugte en et par timer på stranden med at samle skrald op.

Mixx travel, samle skrald alanya, alanya samle skrald,
Det friske guideteam klar til at gå i gang med at samle skrald på stranden.

Cigarette skodder og blå plastik låg fra vandflakser blev samlet op i hundredvis sammen med et stort antal plastik, flamingo og resterne fra en konfetti fest nær Kleopatra strand 21.

Ideen blev godt taget imod af de mange strandgæster, som forhåbentlig efterfølgende selv blev mere bevidste om ikke at smide skrald på stranden efter deres besøg.

Efter turen på stranden skrev Mixx Travel følgende på deres facebookside:

“Alanyas strande er flotte, lækre og indbydende. Det vil vi hos Mixx Travel gerne have, at de skal blive ved med at være. Derudover tænker vi også på miljøet! Her er vores guider igang med at rydde op på Kleopatrastranden. Sådan drenge og piger 😍💪🏻”

Mixx travel, samle skrald alanya, alanya samle skrald,
Så meget skrald fik Mixx Travel samlet på bare få timer på Kleopatra stranden

Vil du med Mixx Travel på udflugt?

Mixx travel har hovedkontor i Alanya. Igennem årene er Mixx Travel blevet en af de førende rejseselskaber indenfor rejser til Tyrkiet.

Alanya jeep safari, Mixx travel udflugt, udflugter emd Mixx travel, oplevelser i Alanya, alanya oplevelser

I og fra Alanya tilbyder Mixx Travel også et spændende udflugtsprogram, både til egen gæster og til alle andre der måtte ønske at deltage.

Du kan f.eks komme til det smukke vulkanlandskab Kappadokien, op i Alanyas bjerge på Jeep safari eller i tyrkisk bad i samarbejde med Mixx Travel

 

- Annonce -